Reklama

Reklama

Motor Mania

Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1950, 7 min

Režie:

Jack Kinney

Hudba:

Paul J. Smith

Recenze (8)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom - perfektné. Rozhodne odporúčam pozrieť všetkým. Vodičom - nech vidia, že sa správajú ako hovadá a nevodičom - nech vidia čo za monštrá majú v rukách zbraň na štyroch kolesách. V niektorých situáciách som sa videl (čakanie, kedy zasvieti zelená). Rehotal som sa jak sviňa. Veľmi trefné. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Tento krátký animáček je jasným důkazem toho, že psům by měly být okamžitě odebrány řidičské průkazy. Pes je totiž cholerik, který ohrožuje ostatní účastníky silničního provozu rychlou jízdou, bezdůvodným bráněním předjíždění či parkováním nárazem o odstavená vozidla. Oproti vždy vyrovnanému, klidnému a nikdy nechybujícímu lidskému řidiči má pes zkrátka ještě mnoho nedostatků. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Celkem trefné a vzhledem k roku vzniku člověka až zarazí, že to tehdy bylo na silnicích a jejich okolí naprosto shodné jako dnes. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +animace aut, hudba, poučný děj -bez vtipu, málo postav/// Tady bych se vsadil, že se jedná spíše o soudobou ukázku charakteru tehdejšího člověka. Mám auto, tak jsem drsnej a můžu si vše dovolit. Bez auta ani rána. Tedy jako pohádku pro nejmenší bych to necharakterizoval. Vtip tady nehledejte, pouze pointu a poučení. O to horší už je, že se člověk za těch 50 let nezměnil./// Celkem 54%/// ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama