Reklama

Reklama

Země krvavého slunce

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když je zavražděn tokijský guvernér Takayama, je povolán bývalý agent CIA Travis Hunter, aby jako znalec místních poměrů našel vrahy. Jako partner je mu přidělen mladý, ambiciózní agent FBI Sean Mac. Zatímco Hunter byl vychován v Japonsku a má pochopení pro tajemný, výstřední svět Yakuzy i její drsné zvyky, Mac se sice vyzná v předpisech, o japonských zvycích a pravidlech chování je však informován povrchně a často špatně. Přesto se jim podaří odhalit plán vůdce nové zločinecké organizace Kurody, který tvrdě a nelítostně stoupá v hierarchii organizovaného zločinu a chystá se vybudovat obrovskou síť obchodu s drogami ve spolupráci s Chenem a jeho čínskou organizací Tong. Kuroda bez milosti zabije každého, kdo se mu připlete do cesty, a zdá se, že to byl právě on, kdo zabil Takayamu. Aby si byl jistý, obrátí se na Kojimu, druhého nejdůležitějšího muže odnože Yakuzy, kterou řídí postarší Oyabun Ishikawa. Když mu prozradí, že nová Yakuza spojila síly s Tongy, shodnou se, že Kurodu je nutno zastavit. Když se mu však Hunter dostane nadosah, ocitne se v ohrožení každý, kdo je s ním nějak spojen. Poté co se obětí vrahů stane krásná Nayako, stává se Hunterův boj osobní záležitostí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Co novy film to novy propadak. Steve by udelal nejlip, kdyby uz zadne filmy netocil a jen si odpocival. Muzeme jen s povzdychem vzpominat na ty doby pred "upadkem". Tento film (jeslti to muzem tak nazyvat) mne nadch jen tim, ze mu zase umreli ze znamich a milych lidi kolem Steveho skoro vsichni, ktere mel rad a miloval. S bojovym pokrikem na rtech: "Tys mi zabil bratra" vyrazi vsechno spatne povrazdit. Pred tim by se dalo rict, ze jen bloumal ulicemi a blbe kecal a stejne vetsina rozhovoru byla od veci a nesmyslna. Bojove sceny nudne a se sefem Jazyku to vypadalo, ze se mlati jak male deti o hracku na piskovisti. Co zase musim pochvalit je atmosfera filmu a prostredi. ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že do kin už se nedostane ani jeden nový film stevena seagala , to mě hodně mrzí, ale je pravda , že něco takového néma v kinech co dělat, je to o chlup lepší než cizinec a zabiják, ale na nějaké lepší hodnocení to nestačí v žádném případě. takže jednu hvězdičku dávám za stevena, protože ho pořád ještě trochu žeru a druhou za dobrou hudbu, kterou dělala právě tahle bývalá akční hvězda, píseň don´t you cry v závěrečných titulcích se mi opravdu líbí, doporučuji stáhnout si celé jeho album - Songs from the crystal cave, nebudete litovat!!! Takže Stevene přestaň raději točit filmy a začni se věnovat muzice... ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem pyšnej na Stevena za to co dokázal v 90 letech (a to že jsem!), tak poprvé v tomto tisíciletí se můžu konečně poklonit snímku z éry "sádlo Steve" a to právě filmu Země krvavého slunce! Suprových 97 minut, plných akce, parádních soubojů, mečů, katan a nožů, klasicky poučujícího Seagala, který má po dlouhé době i culík - super! Navíc, jeho tučný obal co nosí v posledních 10-15 letech schoval stylově pod luxusní kabát, podobnej jakej má textař a basák právě Kabátu Milda Špalek na koncertech šňůry Banditi di Praga... No jsem nadměrně spokojenej!!! Vždy si rád pustím tuhle akční bombu! 75% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další z novějších Seagalovek kdy už neměl takovou slávu,ale tento film není podle mě tak špatný jak napovídá zdejší hodnocení.Jasně Steven už tady není tak fyzicky vyrýsovaný jak se mu právě vyčítá,ale jelikož ve filmu v těch největších bitkách má hlavně meč,tak to tak nepřekáží a oproti novějším filmům je zde ještě v solidní formě.Co se týče příběhu,tak je z prostředí Yakuzy a celkově asijské mafie což mi tak nějak toto prostředí ,myslím tím asijské sedí ke Stevenovi i když film typu jeho prvotin bych si nechal líbit ,ale to by na sobě musel zapracovat..Bitky jsou zde vcelku fajn,až mě překvapilo,že to není tak špatně sestříhané jako novější filmy se Seagalem a naopak jsem nějak nepostřehl ,že by měl dubléra,i když byl napsán v titulkách.No za mě tedy celkově 55% a tři hvězdy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, je prostě vidět, že Steven neumí nic jiného než hrát ve filmech. Bohužel už není nejmladší (ani nejhubenější) takže se o něj nebudou zajímat takový režiséři jako např. Bay nebo Woo. Tudíž musí přistoupit na každou filmovou zakázku jakou mu nabídnou. A pak to končí např. takhle. Ale nechte ho musí přece jíst a platit nájem jako my všichni. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • V první bojové scéně s mladými mafiány na ulici jde vidět, že složitější chvaty a pohyby dělá místo Seagala jeho dublér. (rublik05)
  • Některé skladby, které jsou na soundtracku k filmu, složil, nahrál a nazpíval sám Steven Seagal. (Stocki)
  • Počas súboja v Kurodovom dome, kedy na tetovača zaútočí jeden z ochrankárov, má ochrankár na bielej košeli stopy od krvi už pred napadnutím. (johnsnow)

Reklama

Reklama