Reklama

Reklama

Batman pokračuje: Návrat Jokera

  • USA Batman Beyond: Return of the Joker
všechny plakáty
Trailer

Terry McGinnis převzal Batmanův boj se zločinem od stárnoucího Bruce Waynea, ale ačkoli se Terry od Bruce hodně naučil, nikdy se nedozvěděl šokující pravdu o posledním setkání Batmana s jeho úhlavním nepřítelem Jokerem. Když se však Joker, který je podlejší než kdy dřív, vrátí do Gotham City, Wayne usoudí, že je nejvyšší čas, aby se nový Batman dozvěděl o tomhle darebákovi se zelenou tváří pravdu dřív, než dobije celé město – zejména poté, co na Bruce zaútočí jeho starý nepřítel. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem objevil docela náhodou. Ukazuje nám Gotham budoucnosti, kde je Bruce Wayne už starý pán a Batmana dělá jeho asi asistent Terry McGinnis. Všechno se změní ve chvíli, kdy se do města vrátí Joker, který má být dávno mrtvý. I přes značné stáří animáku na mě působil dost dobře. Taky mě dost překvapila identita nového Jokera a potěšil návrat známých postav. Pro doplnění znalostí super věc. "Nepoznáš dobrý vtip." ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

"Hello Gotham. Joker's back in town." Největší Batmanův protivník se vrací šílenější než kdy dřív, podporován legračním gangem zvaným Jokerz. Film je zajímavý hlavně propojením s původním animovaným seriálem a odkrytím toho, jak je možné, že je Joker i po tolika letech stále ve formě. Věřte budete překvapeni, stejně jako já. Film je plný akce, nenudil a hlavně závěrečný souboj Batmana a Jokera a Terryho skvělej nápad, jak ho porazit mě hodně bavil. Seriál Batman Beyond jsem zatím neměl možnost shlédnout, takže nemám s čím porovnávat. Terry mi ale jako Batman v tomhle novým kostýmu dost vyhovuje, narozdíl od Bruce z něj autoři neudělali něpřírozeně velkýho svalovce s býčí šíjí, díkybohu. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nato, že je to 15 let stará věc, je to fenomenální. I přes tu občasnou dětinčknost jsem byl překvapen, že se v animáku (s jehož předlohou nejsem mimochodem obeznámen) našlo i pár hrubších scén. No a neprůstřelnej argument, proč vidět tento kousek i po tolika letech - Kevin Conroy a Mark Hamill. Pokud máte rádi sérii Batman Arkham, jste s nimi náležitě obeznámeni...80% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ostal som ohromený. K futuristickej verzii Batmana som bol silno skeptický, no takýto strašidelný Batman tu ešte nebol. Navyše v uncut verzii sa to len tak mihoce vraždami a deštrukciou. Joker je jednoznačne najdesivejší v histórii animovaného Batmana a vlastne tromfne aj Nicholsona. Mark Hamill podáva životný výkon. Joker trúsi hlášku za hláškou a pritom ide z neho pekelný strach. Koniec je trošku za hlavu chytený, ale predsalen je to Batman budúcnosti. Jednoznačne môj favorit v rámci Batman Animated Universe 1992-2006. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tyhle Jokerovy návraty mají vždycky šťávu. Překvapivě drsné flashbacky čerpají z komiksu Smrt v rodině a i když ho mírně upravují, neřekl bych že k horšímu. Technologický posun Jokera v budoucnosti sice spočívá v klišé paprsku řezajícím beton, ale hladký má pořád stylové. Byl jsem příjemně překvapen. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama