Reklama

Reklama

Scooby-Doo a ostrov zombií

  • USA Scooby-Doo on Zombie Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Scooby-Doo a jeho přátelé se znovu setkali, aby vyřešili tu nejstrašnější záhadu ve své kariéře. Legrační parta se vydává na záhadný ostrov pátrat po tajemném duchovi piráta Moonscara. Ostrov je však plný husí kůži nahánějících duchů a strašidel, se kterými se naši detektivové setávají...a chvíli to vypadá, že tohle dobrodružství bude tím posledním.Scooby-Doo a ostrov Zombie je tou nejveselejší příhodou všech dob, která vyniká množstvím legrace, napětí a báječným hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

štísko 

všechny recenze uživatele

Takto laděné filmy bych za rodinné, potažmo dětské vůbec nevydával. Jako horor to není špatné a kdo si chce užít pár šoků, tak určitě nebude zklamaný. Já bych ale filmi s polorozpadlými zombiky svoje děti nekrmil. Dávám jednu hvězdičku, protože tenhle díl rozhodně mezi filmy pro děti nemá co dělat. Kdyby to bylo určeno čistě pro dospělé, tak bych dal víc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Z dílny H+B jsem jako kluk miloval psa Filipsa s neodolatelným hlasem J.Brudera, stejně jako Méďu Béďu. Rošťárny Scooby-Doo mě poněkud minuly. Ovšem tenhle film mě velmi potěšil. Už úvodní scéna jak vystřižená z hammerovského hradu odehrávající se uprostřed půlnoční bouře příjemně naladila. Na setkání se zombie příšerami bylo nutné chvilku vyčkat, ale příšery vstávající z hrobů, vynořující se z močálů a kostry obalující se masem neměly chybu! A což proměna v kočičí démony! Kam se hrabe královna měnící se ve stařenu ve Sněhurce, která mě ještě několik nocí po zhlédnutí v kině děsila. Zkrátka perfektní strašidelný film v pravých chvílích odlehčený humorem. Co jediné mně vadilo - četné konzumace jídla, co konzumace, přímo orgie! V půlce už mi kručel žaludek do rytmu a ještě před koncem jsem zvládl krátkou trasu TV-špajs-lednička-TV. Není divu, že celý film je přímo elektrizující, když jeden z tvůrců se jmenuje Fukushima... ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Keby mám tak o 14 - 15 rokov menej tak sa pri tomto asi trasiem strachom. Perfektné príšery, ktoré boli úžasné nakreslené a všeobecne naozaj dobrá animácia. Trošku nezvyk na oči Daphne a Freda ale to je zanedbateľná vec. Jeden z rozhodne veľmi dobrých Scooby-Doo filmov. Veľmi chválim. A asi nikdy nezabudnem na scénu s tou sovou, keď Scooby vypleštil tie oči, to som naozaj vybuchla smiechom. Ešte teraz sa tomu smejem popod fúz. Nezabudnuteľná scéna. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

První a zároveň jediný filmový Scooby-doo jaký jsem kdy viděl. A hned je to pecka. Seriál jsem nikdy moc neprožíval ale poměrně rád jsem na něj koukal. Tohle je ale něco u čeho se pobaví i dospělý, nečekejte pohádku plnou veselých barviček, tohle je takový horor pro děti. Pár fakt strašidelných scén(samozřejmě pro ty menší) se najde. Já jsem se jako menší(film jsem viděl poprvé tuším v roce 1999) tak jsem se i bál. Každopádně je to delší a LEPŠÍ díl seriálu. A jedna z mých nejoblíbenějších pohádek před rokem 2000. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Skvělý SD film, Jim opět zazářil a ukázal něco, co Scooby Doo ještě nikdy nenabídl. Jsem ráda, že je to zde v kategorii horor, protože jo, je to horor. Pro někoho pod 15 děsivé, pro někoho pod 10 důvod proč se bát sám. Jakože kdyby tohle vzniklo jako hraný film s více tematickou hudbou, tak to bude velmi děsivý film i pro dospělé. Vytýkám jiný dabing Daphne a to, že Shaggyho oslovují "Shagy" - je to divný. Na nápad záhad s.r.o. po letech mám názor neutrální. Tak nějak se nemůžu smířit s tím, že nebudou tohle dělat navždy, animovaní hrdinové by nemuseli dospět a když už, tak ať se nemění jejich život tak radikálně a ať vypadají starš a né pořád stejně. Moc se mi líbila zápletka, lze sice jednoduše odhadnout kdo je záporák, u Jima to jsou ty nejvíce milé postavy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Natočené podľa nedokončenej epizódy série Swat Kats (1993) od Glenna Leopolda s názvom "The Curse of Kataluna". (riso677)
  • V tomto filme šoféruje "The Mystery Machine" po prvý krát niekto iný ako Fred. (riso677)
  • Film je venovaný Donovi Messickovi, ktorý ako prvý prepožičal svoj hlas postave Scooby Doo. (riso677)

Reklama

Reklama