Reklama

Reklama

Scooby Doo a přízrak na letním táboře

  • USA Scooby-Doo! Camp Scare (více)

Vítejte v táboře Malý los – vedoucí jsou tu přátelští, aktivity nekonečné a hrůzostrašné historky působivé. Dokonce tak, že kdykoli někdo začně vyprávět duchařský příběh, strašidelné stvoření ožije! Ale parta Záhady s.r.o. se nedá tak snadno vyděsit, takže zasedněte kolem táboráku a pár zloduchů si pěkně podáme. Scooby-Doo, Shaggy, Freddy, Daphne a Velma pátrají po indiciích, které by jim pomohly objasnit tajemství Dřevorubce, Rybího muže a Bánší z Černého kaňonu. A samozřejmě, Shaggy a Scooby-Doo jsou na horké stopě případu "co bude k večeři”! Připravte se na strašidelnou letní legraci se Záhadami s.r.o. v tomto báječném, celovečerním filmu, který dá úplně nový význam termínu "táborový duch”! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pro mě snad nejlepší Scooby Doo ze všech a to už je sakra co říci !! Nádherně barevné se spoustou pro mě vtipných scén a ten maník se sekerou by měl být zfilmovanej do hororu a Jason by měl hnedle konkurenci u táboráku :-D Scooby a Shaggy se jako vždy bojí i vlastního stínu, Fred bude slintat nad instruktorkou ze druhého tábora což nepotěší Daphne a dokonce se objeví dacan co pojede po Velmě. No to prostě musíte vidět. Že neee? Ani za Scoobyho keksík? Nebo dva? Tak šup :-D ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasický Scooby-Doo, ktorý sa tentokrát prenesie do detského tábora, aby tu stretol pár príšer. Je to klasicky ujačané, klasicky hláškové a aj animačne je to trošku lepšie. Nepadol som z toho ale na zadok a miestami som sa aj nudil, takže menej kvalitná časť. Ale pozrieť sa na to v pohode dá a strata času to nie je. 65 % ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Videla som rozhodne lepšie filmy so Scoobym, tento nebol až tak zlý ale nudil ma. Bolo fajn, že tam boli až tri príšery a to potopené mesto bola tiež pecka ale všetko okolo toho ma akosi nechytilo. Určite to bolo lepšie ako Maska Modrého sokola, ktorému som dala tiež 3* ale nechcem tomu dávať ani 4*. Takže sú to také lepšie 3*, ten Rybomuž vyzeral dobre. No vlastne všetky tri príšery boli dosť dobre nakreslené. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

V jedno depresivní sebelítostivé odpoledne jsem koukla na tuto nataženou epizodu. Poznatek první - všem ženským postavám vyanimovali luxusní postavičky (asi aby se i tatínci měli na co koukat). Poznatek druhý - ta animace byla místy příšerná. Ale pořád bylo fajn to, že to byla spíš ta stará animace, než nová (kterou jsem kdesi teď zahlídla). Bylo to celé takové pitomé a nedotažené. Nevím... možná je to tak vždycky a mé smutné já mělo prostě jen příliš kritické oko. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Legenda o Woodsmanovi je velmi podobná legendě o Cropsyovi, oblíbené pohádce vyprávěné na letních táborech v oblasti státu New York. Touto pověstí byl inspirován letní táborový slasher The Burning (1981). (LUKICKK)
  • Píseň „Perfect World“, která zazní během závěrečných titulků, je zvuková obdoba písně „Walking on Sunshine“ od Katriny & The Waves. (LUKICKK)
  • Píseň „Summertime“ použitá během montáže je obdobou písně „Hot Hot Hot“ od Davida Johansena v roli Bustera Poindextera. (LUKICKK)

Reklama

Reklama