Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Navic je tam bota:

Prvni dil konci dedictvim a tim, ze Polivka sbalil Holubici. Druhej dil zacina, v podstate veceri, kde dcela Holubice rika:"A co vy dva? Dva roky jste spolu a nic." JAKY DVA ROKY??? Copak se dva roky resi dedictvi?? Z kontinuity (navaznosti) pribehu je jasny, ze kdyz si vzali 3 mesice na rozmyslenou s tim dedictvim, mohl byt Polivka s Holubovou MAXIMALNE 2 tydny. Nebo mam verit, ze resi dedictvi 2 roky a PAK si jeste berou 3 mesice na rozmyslenou? Ko-otina!!

pjotri

pjotri (hodnocení, recenze)

Otres, otres, otres.. Naprosto bez napadu na jedne strane, tezce prekombinovany na druhe strane. Trapny sceny s akvabelama, Supertrapny sceny - i kdyz dobre zahrany Babcakovou - s psychologickyma kecama, vyzrana Norisova, na kterou je zboku hooodne smutnej pohled - podbradek jako prase, prdel a nohy zvici antickych sloupu, to vse podtrhuje prisernej uces a kabelka, snazici se neuspesne zamaskovat tu obri prdel..Jednoznacnej ODPAD.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Marika87

Marika87 (hodnocení, recenze)

Vcera ladies night. Me to tedy přišlo jako vyždímaná jednička, tak nějak nasroubované aby to bylo. Jednička je o dost lepší.

na příspěvěk reagoval m_spa

Simpsnovi

Simpsnovi (hodnocení, recenze)

De Large

dekuji uz se moc tesim :) i kdyz je to 4 hvezdickova zabava , chce to docela odvahu , natocit pokracovani Hodinoveho Manzela kdyz prvni film skoncil pro hrdiny relativne dobre 🙂

konrad22

konrad22 (hodnocení, recenze)

Bohužel, scénář nedělal Kolečko, tak že to bude slabý odvar jedničky. Svoboda nikdy nic pořádného nenapsal.

na příspěvěk reagoval lukisek179

Uživatel qualkalim smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama