Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (366)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Treba napísať že trojka je lepšia než dvojka. Hneď na úvod solídna jazda autom za obrneným vlakom, únos vojenskej kvadroptéry a samozrejme drsná prestrelka, v ktorej záchrancovia len s pištoľami odolajú samopalom. Tento film sa o originalitu snáď ani nepokúša. Samozrejme, aj zombie budú. Film ponúkne skutočne dostatok akčných scén, aj napriek tony klišé celkom slušne natočených. Problém je niekde inde - ani toto množstvo akcií nevystačí 142 minút stopáže. Navyše ani jeden z nich hereckými výkonmi nijako neoslovuje a zostávajú presne v šablóne akčných hrdinov. Jediný O'Brien sa občas trochu pokúsi o emócie, ale inak väčšinou všetci na plátne zotrvávajú v strnulom výraze hrdinu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $62miliónovTržby USA $58,032,443Tržby Celosvetovo $288,175,335Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,164,116Tržby za predaj DVD v USA $4,591,104║ Rovnako ako ostatné mládežnícke naháňačky od Hry o život až po Divergenciu (o tých čo padli na hubu hneď na začiatku aj škoda hovoriť), to upadá v strašnom strereotype, v suchopárnosti, doslova obohraná platňa 100x videných scénok, ktoré už nemajú čím prekvapiť. Herecky prázdne, nemá to čím dojať, upútať, akcia rutinná, hlášky rovnako. Proste Wes Ball sa po režisérskej stránke od prvého dielu nikam neposunul, skôr zaspal na rutinnosti. Jedine technická stránka má slušnú úroveň ale to asi tak všetko z pozitív. /45%/ ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jen průměr, svěží lehce hororová atmosféra zmizela a máme tu čistý akční nářez. Od začátku se něco děje, ale to není vše. Z těch teen novodobých filmů jde stejně o lepší ságu. Hunger Games šlo ke dnu, po druhém kvalitním dílu. Twilight bylo spíše pro ženské, Divergence zase solidní dno. Labyrint měl první dva díly skvělé, ale poslední díl je bohužel o stupeň horší. 6/10 = 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Young Adult trilógiu Maze Runner môže brať vážne skutočne len teenager a v každom momente tretieho dielu je zrejmé, kto má byť cieľová skupina. Je ale sympatické, že zameniteľná predloha je zadaptovaná tak, že každý diel rovná sa odlišné prostredie, viac menej. Lepšie ale bude nepremýšľať nad tým, prečo keď všetkým ide o ultimátny všeliek, tak sa všetci vraždia a všetko končí v plameňoch, až to zaváňa nechcenou paródiou. Nakoniec je finále možno dielom najlepším, proste to konečne končí, mesto je fotogenicky moderné a tých zombíkov je tu našťastie oveľa menej ako som sa obával. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Slabé a předvídatelné. Navíc byla velká chyba rozdělit film do 3 částí z nichž je dobrá jen jednička a dvojka je naprosto zbytečná. Ale abych se zaměřil na tento díl. K hlavním hrdinům již nemám žádný vztah a působí na mě nesympaticky. Také často reagují naprosto nepochopitelně a nelogicky na ty nejrůznější podněty. Proto mi i přišla dosti komická ona velice dramatická scéna ke konci, kdy jeden z nejlepších kamarádů hlavního hrdiny umírá a všichni jsou velice smutní. Myslim si, že filmem Labyrint: útěk měli film ukončit, jelikož tohle sráží i jeho kvalitu. 25% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 15 000 pracovních míst. (BMW12)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama