Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně Seagal tam byl asi dvě minuty ve finální bitce, která stejně nebyla nic moc. Celkově to je prostě špatně natočené rodinné drama s korejskýma hercema co neumějí hrát (to není žádné překvapení). Takže stěží hvězdička za druhou (ze dvou) bojovou scénu uprostřed filmu, kde i trošku lítala krev, ale žádná sláva. Musel jsem to přetáčet, jinak bych asi u těch keců umřel. 9% ()

TylerGage 

všechny recenze uživatele

začátek filmu byl celkem zajímavý a slibně se to rozjíždělo,ale ta část kde si hreje na tatínka a strará se o svojí dceru je opravdu děsná. Ještě k tomu se mu najde ''mrtvá'' manželka to už sem myslel ,že u filmu usnu.. Závěrečný boj byl celkem dobrý . Horší 1* ****myslel jsem ,že si tam Steven Seagal zahraje větší roly**** ()

Reklama

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Stevena Seagala na fotkách k filmu, viděl jsem ho psán v titulkách hodně vysoko, viděl jsem hodnocení zde na csfd, tak jsem si říkal další kvalitní akční film se Seagalem :-). Co se mi dostalo, tak to mě fakt dostalo. Hnusná malá uřvaná holka bez zubů, hroznej hlavní hrdina kterýho kdybych tu měl hodnotit tak mu dám minimálně -20%, ostatní herci jsou tak kolem 0%, kamera bída, navíc k tomu připojenej jeden z nejhorších dabingů co jsem kdy slyšel. Já na to vlastně jen koukal, protože jsem čekal na toho Seagala a on se tam objevil asi tak 10 minut před koncem a to bylo pro mě vysvobození, nikdy jsem si nemyslel že to o Seagalovi napíšu (myslím tím filmy po roce 2000), ale Seagal byl v tom filmu to nejlepší. Dal bych aspoň jednu hvězdičku, ale jen kdyby na konci filmu zabili toho hlavního hrdinu s tím dítětem, což se nestalo, takže dávám největší odpad všech odpadů. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Krucinálfagotdoritiprácatotozasmaločoznamenať?! Trailer lákal na drsnú akciu z ringu a nakoniec sa z toho stala 90 minútová balada o plačúcich kórejcoch. Teda spočiatku sa ešte hnusne pitvoria, zbytok filmu potom už len nariekajú za tónov srdcervúcej hudby a vypúšťajú také sentimentálne kecy, že by z toho zvracali aj scenáristi telenoviel. Na záver potom príde aj Seagal, ktorý si pár krát buchne a potom dostane kopačku po ktorej... neviem, to už neukážu aby bolo dosť času na záverečnú plakačku. Ešte treba spomenúť aj pridrbané vnútorné komentáre postáv, za ktoré si už scenárista naozaj zaslúži zastreliť z milosti. Najvtipnejšie na celom filme boli bezpochyby zuby malého dievčatka (dcérky hlavného hrdinu ), ktorých počet sa často menil, rôzne vypadávali a zasa dorastali a to aj počas jednej scény. To by snáď nedokázal ani Ed Wood. Proste ďalší kúsok ktorý mi opäť dokazuje, že kórejská kinematografia stojí úplne za prd! Fňuk-Smrk... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +hudba, příběh -klamavá reklama lákající na Seagala, děj s přibívajícími minutami začíná být opravdu otravný/// Na začátku bych řekl: "nechápu co všichni proti tomuto filmu něco máte" A opravdu jsem se divil. Protože se to tvářilo jako standarní příběh o člověku, kterému unesou dceru a on si ji musí vybojovat zpět. Jenže film na to de úplně jinak. S postavami si pohrává originálně. Holčička se zdá být velice roztomilá a chytrá. Je pěkné jak se stará o tatínka atd. Jenže začína se oběvovat problém. Jednak Seagal nikde a ta holka tam pořád je. Už čekáte, že by měla nastat pořádná mela a přitom oni ji ještě ani neunesli. Místo toho si vyřvává svoje srdíčko a to že z toho budou mít diváci újmu jaksi nikoho nezajímá. Blíží se posledních 10 minut filmu. Holčičku unesou, aby ji o 2 minuty později zachránila neobratně policie a dovedla ji na zápas kde hlavní hrdina již 2 minuty MUSÍ se Seagalem prohrávat zápas. Jenže jakmile se tam holka oběvý a vyřve si srdíčko jako ještě nikdy předtím, tak uvidiíte (pokud jste už od obrazovky neodešli) jak se hlavní hrdina nasere a dá Stevenovi botičku. STŘIH. Co to, říkáte si, pěknej trapas. Pak ještě Seagal příjde a omluví se hlavnímu hrdinovy, že kdyby věděl že mu unseli holku, tak že si nenechá od něho tak namlátit. Nebo to řekl jinak, no každopádně se omluvil aby ON nebyl ve filmu za tu největší svini. A taky že není, tím je český distributor se svým trapným názvem Clementine a s ještě trapnějším marketingem ve stylu: "Je tam Seagal, kupte si to". Ale začátek byl slibnej./// Celkem 58%/// ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama