Reklama

Reklama

Obsahy(1)

In-su pracuje v koncertní hale, kde instaluje vybavení na hudební vystoupení. Jednoho dne je však zastižen nepříjemnou zprávou. Jeho manželka se stala obětí dopravní nehody. Jenže v autě nebyla sama a tak se In-su před operačním sálem v nemocnici setkává s manželkou druhé oběti. Zprvu se zdá, že šlo jen o služební cestu, ale po přečtení manželčiných zpráv v mobilu a informací z jejího pracoviště dostává In-su jasnou představu o tom, co doopravdy jeho žena v autě ten den dělala. Aby zjistil víc, pokouší se navázat bližší kontakt s manželkou druhé oběti. (EMIA)

(více)

Diskuze

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Film Wichool neexistuje, nesmysl vzniklý na čsfd :-( Znám pouze Oechul popř. April Snow.

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

SPIOLER. Podle mě na konci v autě jedou partneři hlavních hrdinů. Jinak úžasnej film.

Foferka

Foferka (hodnocení, recenze)

Film se mi líbil, mohl by jste mi akroát někdo prosím říct, s kým to na konci filmu jel v autě? Byla to manželka nebo milenka? Já si myslím, že milenka, předem díky.

numi

numi (hodnocení, recenze)

Tak ja se pridam na stranu mi0. Jsou filmy, ktere me necim donuti, abych je prozil. Ale je pro me tezke prozivat neco s chlapikem, o kterem nic nevim a vlastne se o nem ani nic nedozvim. Co kdyz treba manzelku doma mlatil? Proc mam byt na jeho strane? Byl jsem vrzen primo do komplikovane situace, kterou nemohu soudit, protoze o ni nic nevim. Tudiz jsem se nemohl szit s postavami. A k tem prikladum: Oni se ani pani profesori literatury taky neshodnou nad kvalitami pozdnich Halasovych sbirek, takze to neni jen v umelecke "zbehlosti"... Nekdo ma rad to a nekdo zase neco jineho. I kvalitni filmy nekomu nesednou. Ale to jeste neznamena, ze neni dost zraly... (Zaroven vsak nevyvracim, ze to tim taky muze byt... ;o))

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Ja som toho v citovej(podotykam citovej :D) oblasti vzťahov toho zas tak veľa neprežil, napriek tomu tiež hlboko preživam taketo filmy a často sa neubranim slzam, pritom som tvrdy chlap :-). Zrejme dosť zaleži aj na povahe a duši človeka. Altamir: v nazore na YE-jin Son sa samozrejme shodneme. Davam jej 20 z 10!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Giggs: tak tak.. a v tom je asi u mna ten problem, preco mi April Snow nejak nesadol. V skole frmol, v praci tiez, teplota dost vysoka na sedenie pred pocitacom a k tomu film rozsekany na tri casti (zakazdym ma niekto vyrusil)... ...scitane a podciarknute, ja som na to len tak pozeral.. (ale aj keby si to pozrem teraz zase, 10/10 tomu nedam :| )

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Podľa mňa to zavisi aj od toho, kto ako dany film vnima. A nemusi to byť len film ale aj obraz, alebo iny druh umenia. Niekto to LEN pozera (pripadne počuva, čita, atd) a niekto ide viac do hlbky, preživa to. To je veľky rozdiel a značne to meni vysledny nazor na dielo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

...zareagujem obrazne:: Picasso kreslil podla odbornikov uzasne obrazy. Ini ludia to povazuju za "pekne carbanice". Preto hned nemusia byt "rozmaznani" realizmom alebo "nezreli" obdivovatelia.. su to proste obycani ludia, ktori maju vlastny nazor.. ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Nuda.. cakal som, ze na konci bude nejaky velky zvrat (alebo nieco na ten styl) a .. a nic.. film sice pekny, ale.. .nuda.. nebyt Ye-jin Son, dam tomu len 2 hviezdicky :(

Reklama

Reklama