Reklama

Reklama

O Dorotce


Dorotka a straka (E09)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1974, 7 min

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět, scénář a režie: Božena Možíšová. Motto: Pátrací akce po ztracených a odcizených korálech. Velice pestrý příběh, a neříkám že pro leckteré dítko tenkrát i docela strašidelný. Papoušek Koko jako Sherlock Holmes neměl chybu, stejně tak jako nakonec potrestaná straka, která jim drze ukradla lesklé korále. ()

duddek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když má Dorotka něco hezkého, papoušek to hned musí mít taky. Jako tady její červený náhrdelník, o který se nechá oloupit. Straka se potom ústřední dvojici neustále plete do cesty a utahuje si z ní v dokonalých převlecích. Dorotka s papouškem během svého amatérského pátrání zmydlí starce a utečou beze známky lítosti, zaslepeni vlastním zájmem. Děti zde tedy opět dostávají spíš odstrašující příklad – jak se nechovat. Hvězda navíc za vynalézavé zneškodnění papouška strakou pomocí mrkve a kolíčků. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminálny mastermind a majster prevlekov straka urobí osudovú chybu, keď sa obeťami jej poslednej ozbrojenej lúpeže stanú naši hrdinovia. Spravodlivosť nakoniec zvíťazí, ale dá to fušku. ()

Reklama

Reklama