Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (506)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavný animák. Animace sice podprůměrná, ale nikterak mne nepohoršila, a mimikia byla zvládnuta velice obstojně. Písničky jsou velice originální, (hlavně ta s řízkem) a narážka na xXx (gGg) byla taky docela v pohodě... a vrcholem byl ten Kozlík. ten neměl chybu. U tohodle sem se fakt nenudil a milerád se na to podívám znovu ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, lepšie ako UDATNÉ KURČA s horšou grafikou. Ťaží hlavne z toho, že je to paródia a hučí prirýchlo, aby som sa začal nudiť. Až na týpka so sekerou samé fajn postavičky. Najväčší šéf je vďaka českému dabingu vlk. A konečne nešlo o príbeh veľkého hundroša a malého hláškara. Dokonca sa na svet vyškriabala celkom slušná konkurencia pre vevericku z DOBY ĽADOVEJ. Príjemná zábava, ktorá sa neberie príliš vážne... ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná animovaná záležitost, u níž mě nejvíce bavil styl vyprávění známého, leč pro tento snímek upraveného příběhu. Každá z postav předkládá svoji verzi a je nutné říci, že každá má něco do sebe, přičemž ale s přibývajícími minutami je Karcoolka zábavnější a poutavější. Líbilo se mi i prostředí, v němž se děj odehrával, český dabing se povedl a můj výsledný dojem tedy bohatě stačí na 4*. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka nie taká blbosť, ako sme všetci dúfali. Na Shreka to nemá, a nielen animáciou. V kinách to nemalo ani pred siedmimi rokmi čo hľadať, lístky na filmy Pixaru a Dreamworks stáli v kinách rovnako. Scenár je zato celko sviežy a keďže väčšina nič nečakala, jednalo sa o celkom príjemné prekvapenie. Viď solídne tržby v porovnaní s rozpočtom. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Moderní a naprosto šílené pojetí klasiky o červené Karkulce. Animace se pravda moc nepovedla, ale jinak je to veliká legrace. Udivuje mě tak nízké hodnocení, protože jako pohádka pro děti je to velmi příjemná změna. Navíc odkazy na jiné filmy jsou velice vtipné, trefné a dokonale zapadají. Navíc český dabing je naprosto úžasný. Minimálně 70% si zaslouží. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (14)

  • Když se Karkulka (Anne Hathaway) dozví, že její babička (Glenn Close) je adrenalinová sportovkyně, jde do lesa. Podívá se na oblohu a vidí Měsíc, který je přímo nad ní. V dalším záběru je ale Měsíc u obzoru. (Patrik256)
  • Mimo USA vyrobený animák stál jen 15 mil. amerických dolarů a během úvodního víkendu (13.-15. 1. 2006) utržil 16,6 milionu. Společnost bratří Weinsteinových, opustivších Miramax, dokázala, že může připravit slušnou premiéru i nízkorozpočtovému animovanému filmu, který neměl za zády Disneyho reklamní mašinérii. Celkem snímek utržil v USA 50,6 milionu. (imro)
  • Cory Edwards a Tony Leech tímto snímkem debutovali na postech režisérů. Jejich spoluautor Todd Edwards už měl za sebou práci na hraném filmu Chillicothe (1999), který se ocitl v oficiálním výběru filmového festivalu Sundance. (imro)

Reklama

Reklama