Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dětské lásky, no jo, je daleko lehčí natočit je trapněji, než jejich dospělou variantu - to je bez debat. Mantinely přirozené korektnosti jsou svůdné a zaběhnuté postupy chlácholí tvůrčího ducha do spolehlivé letargie, přesto, našla se produkce, co zvolila jedinou logickou cestu - cestu nadsázky. Mladá láska si tak projde všemi klasickými stádii, činí tak ale svižně, vtipně a bez přílišného pocitu zprostředkovaného studu. 70% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Povinný film pre všetky decká prežívajúce prvú lásku. Keď sa v spomienach vrátim späť do tejto doby, tá moja prvá stroskotala práve vďaka nedostatku sebavedomia alebo ako sa spomína vo filme kvôli nevypovedaným maličkostiam. Prvými dvoma minútami a zvratkovou scénou sa nedajte pomýliť, nie toto nie je pokračovanie filmu Ten chlapec je postrah. Je to realistická sonda do mysle 10 ročného chalana prežívajúceho svoju prvú lásku a prvé sklamanie. Nie, žiadny americký happyend sa tentokrát nekoná (i keď som si ho podvedome prial). A možno je to tak lepšie pretože takýto je skutočný život bez prikrášlení. Po scénaristickej stránke dobre odvedená práca tak trochu pripomínajúca britský film About a boy. 75% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri kvalite, akú dosiahol tento film je naozaj vyzdvihnúť prácu tvorcov, pretože chýbal len malý krôčik, aby skončil niekde v kategórii trápnych detských regálov. Pohľad na prvú lásku očami desaťročného chlapca. Ok, ale ako ho spraviť pozerateľný aj pre dospelých? Pozrite si ho a uvidíte. A pritom je to také naivné a hlúpučké až je to milé a pohodové. Len sa treba preniesť cez prvých pár minút a nechať sa viesť vtipnými detskými postrehmi a názormi na svet a hlavne na lásku. 80%. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Usměvavá a romantická komedie, která v sobě nese neuvěřitelnou pravdu o první lásce. Největší sranda na tom je, že spousta věcí z toho se honí lidem v hlavě i ve starším věku. (Jakto, že nemám co říct? A proč se na mě nedívá? Jsem tak ošklivej, nebo smrdím?) K tomu projížďky po New Yorku, malý hrdina který vás dokáže bez nadsázky pobavit i způsobit, aby vám ho bylo líto a celou dobu mu hrozně přejete, aby to vyšlo. Už jsem dva a půl týdne zamilovaný a je to bolest, kterou bych nepřál ani nejhorším nepřátelům. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

"Konečně jsem pochopil všechny ty nesmyslné písně o lásce." Jeden z těch kouzelných filmů, od kterých nečekáte vůbec nic a dostanete úplně všechno, takže se celý film usmíváte a možná si i spokojeně vrníte. Svižný, úžasně milý příběh, úsměvný, pohodový a zábavný, s chytrým scénářem a sympatickými hereckými výkony, plný malý nápadů ve formě i obsahu, výtečně odpozorovaných momentů, na které si z vlastního dětství pamatuje snad každý z nás (taky jsem kdysi při domlouvání prvního rande měl pocit, že "organizovat arabsko-izraelská mírová jednání by bylo snadnější."), i nečekaně trefných komentářů. Jistě je to idealizované, ale takové přece první lásky jsou a takové v nás po celý život zůstávají. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Charlie Ray během natáčení značně vyrostla, a tak musel Josh Hutcherson stát na krabici, aby v některých scénách dosáhl její výšky. (Fugas.cz)
  • Charlie Ray v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama