Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dej jí pusu. - Nemůžu, je to hnusný." Premiérové splašení hormonů dvou desetiletých karatistů bylo daleko lepší, než jsem očekával. Jejich dospělá moudra mne zkrátka bavila, ale k plnému pochopení snímku jsem částečně hendikepován v tom, že vzpomínky na mou první lásku oživí snad jen koňská dávka Ginkgo biloby. Přesto je to po dlouhé film s dětskými hrdiny, který jsem bez známek znechucení dokoukal až do konce. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Pohodový film o dětském zamilování, který je něčím víc, než jen obyčejným filmem. Je příběhem jednoho chlapce, který si napřed myslí, že každá holka má svrab a od holek se drží dál, ale při karate se postupně seznamuje se sympatickou dívkou, od které se postupně zamilovává. Do toho jsou zde krásné scenérie Manhattanu. Prostě nádherná, snad i tak trochu nostalgická podívaná nejen pro děti, ale i pro dospělé a vůbec pro každého, kdo v dětství prožil nebo prožívá svou první lásku a chce si připomenout, jaké to vlastně bylo. Dějově je to dobře zvládnutý film, který má jen touhu vyprávět a nikterak netlačí na pilu, prostě vyprávění plyne a plyne a vše je v něm jaksi přirozené, prostě jako bychom opravdu sledovali reálný příběh, který se právě teď odehrává. Film je ale výborně zvládnutý i po herecké stránce, výkony dětských herců jsou velmi kvalitní a snadno uvěřitelné, hezky se na to dívá. Celkově je to svižná vtipná romantická rodinná komedie o dětech pro děti, ale nejen pro ně. Já jsem si celý film perfektně užíval a velmi se mi líbil. Na maximální hodnocení to není, ale mnoho nechybělo. Čtyři hvězdičky tomuto filmu ale sluší také. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dětské lásky, no jo, je daleko lehčí natočit je trapněji, než jejich dospělou variantu - to je bez debat. Mantinely přirozené korektnosti jsou svůdné a zaběhnuté postupy chlácholí tvůrčího ducha do spolehlivé letargie, přesto, našla se produkce, co zvolila jedinou logickou cestu - cestu nadsázky. Mladá láska si tak projde všemi klasickými stádii, činí tak ale svižně, vtipně a bez přílišného pocitu zprostředkovaného studu. 70% ()

choze 

všechny recenze uživatele

I do braku pohroužený cynický videofil sjíždějící hlavně akčňáky a horory jako já si rád dá romantickou komedii, rodinný snímek nebo film pro děti. MALÝ MANHATTAN je všechno dohromady a ve výsledku je to roztomilá, svižně a vtipně natočená story, těžící hodně ze svého kouzla z atmosféry poněkud idealisticky vylíčeného New Yorku. Oba dětští představitelé, Josh Hutcherson (který si ve stejném roce zahrál hlavní roli ve zdařilé ZATHUŘE) a debutující Charlie Ray, odvedli příjemné výkony a konkrétně Joshovi bych si odvážil prorokovat zajímavou kariéru. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Desetiletý kluk nám divákům vypráví o lásce. Film o vztahu dvou lidí je romantický, ale když jim je deset let, není romantický, ale jen dětský. A tenhle je fest dětský. Dospělí diváci by si u něj tak akorát mohli zavzpomínat na svou první lásku. Jinak bych ho snad doporučil jen desetiletým klukům, aby se dívali sami bez mámy, protože ta holka je celkem fajnová. Natočený je pěkně, New York jako živý. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Mladší Rosemary, která s Gabem (Josh Hutcherson) ušpiní zeď a schová se pod stůl, si zahrála dcera režiséra. (Fugas.cz)
  • První pusa Gaba a Rosemary byla i první životní pusa pro Joshe Hutchersona a Charlie Ray. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama