Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná komedie sázející na komiku Chrise Rocka, který měl být asi pokračovatelem Eddie Murphyho, ale nějak se to nepovedlo. Z neoriginálního námětu se nepodařilo vymáčknout nic, co by zaujalo, a tak snímek spíše nudí. Sem tam nějaký ten vtípek sice pobaví, ale je to zatraceně málo. Pointa příběhu žádná. Po shlédnutí tohoto snímku se rychle zase na něj zapomene. ()

Fish 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie... Chrise Rocka a jeho humor zrovna moc nemusím (i když Oskary uváděl celkem obstojně). Nějak se vytratil nápad. Myslel jsem, že když se Lance (Rock) vrátil „zpátky na zem“, tak měl vypadat jinak, než jako Lance... Musí se nechat, že v pár scénách, které měly dohromady tak dvacet sekund, tomu tak skutečně bylo. Takže jsem si musel vystačit jen se svou představivostí a myslet na to, že hubený černoch je vlastně tlustý běloch... Chtělo by to asi ještě jeden remake a tentokrát jinak... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jamshied Sharifi: 1. "Glitches"- 4:5 (The Roots & Amel Larrieux) ,2. "Just Another Girl"- 3:23 (Monica) ,3. "Can You Tell It's Me"- 4:00 (Ginuwine) ,4. "What If I Was White"- 3:37 (Sticky Fingaz & Eminem) ,5. "Never Let Go"- 3:45 (3LW) ,6. "Ruff Ryders' Anthem"- 3:34 (DMX) ,7. "Someone to Love You"- 5:35 (Ruff Endz) ,8. "Gin and Juice"- 3:41 (Snoop Doggy Dogg) ,9. "With You"- 4:20 (Son by Four) ,10. "I Think I Like You"- 3:22 (Jordan Brown) ,11. "Up Against the Wall"- 3:46 (Layzie Bone) ,12. "Dreamed You"- 3:50 (Jagged Edge) ,13. "One Time"- 3:59 (Jill Scott & Eric Roberson) ,14. "Angel"- 3:36 (Kelly Rowland) ,15. "Thug Music Play On"- 3:35 (Bone Thugs-n-Harmony) ,16. "Everything Is Everything"- 3:57 (Lauryn Hill) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na výkonu Chrise Rocka, kterej mě baví. Vezmu-li film jako celek, je to snad až podprůměrná romantická komedie, která ale obsahuje pár dobrých fórků, hlavně z Rockovy huby. Taky docela dobrá rapová muzika. Jen mi na celém filmu dost vadilo, že i když je postava převtělená do starého bělošského páprdy, je vidět pořád (většinou) jen Rock, to mi dost nesedělo. Měli to tedy už vymyslet naopak, aby tam mohlbýt Rock furt, takhle to trochu ztrácelo na humornosti. (Dva výborné vtípky s rapujícím dědkem nestačí). Další plus a stupínek v bodování je účast Jennifer Coolidge, Stifflerovu mámu můžu už od prvních prciček, je to prostě MCBP. 2,5* ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Film má rozhrkanou atmosféru a jestli nějak působí, tak jako onanistická pocta talentu Chrise Rocka coby klubového komika. Vlastně ani nevidím žádný jiný důvod, proč by jinak tento remake "prcičkáři" vůbec dělali, protože scénář nechává diváka dost mimo a pobavit dokáže jen velmi malinko. Aspoň že si představitelé vedlejších postav z Prciček měli kde zahrát. 40% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama