Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

savage3303 

všechny recenze uživatele

Dráma / Horor / Romantický / Fantasy pre mňa z toho akurát tak fantasy a fajn romatických emócii v podaní hlavnej hrdinky Agnes Bruckner. Vsetko okrem romantiky bol dosť chabé a úbohé. Zo zaciatku to bola velká nuda ale potom sa to nejak rozhíbalo. Téma to je veľmi zaujimavá ale v tomto filme to je slabo podané. 2*. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, čo zlý film má mať až na scenár, ktorý nie je až tak katastrofálny. Ak by k režisérskej stoličke pustili niekoho schopnejšieho, nehercov by nahradili hercami, strašné efekty by zlepšili a použili lepší soundtrack, tak by to možno bolo aj za tri hviezdy. Tak je to len tesne nad odpadom. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Blood and Chocolate. Minimálně zajímavý název, který ale má ve filmu své logické zdůvodnění.. Co se samotného zpracování týče, asi bych neřekl, že se jedná o americký film, nevím, zda to je zasazením do Rumunska (ale kolik procent filmu se tam opravdu točilo, netuším), neprotřelými herci nebo snad nižším rozpočtem, ale tak nebo tak, nakonec to k tomu docela sedlo. Zejména mě překvapila proměna ve vlka - nejprve sice trochu odpor vůči té záři kolem postavy, ale než aby byly použity nějaké nekvalitní efekty, je tohle přeci jen lepší volba. Ale jinak za jedno zkouknutí to sice stojí, ale vidět znovu, po tom moc netoužím.. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak Pomsta vlkodlakov... ehm. Už názov prezradí, že pôjde o béčko. Ale pri zrovnaní so sériou UNDERWORLD či SÚMRAK to vôbec nie je až taký bordel, ako by sa mohlo zdať. (O príšernosti VLCI ani nehovoriac.) Nie je to síce bohvieako natočené, ale nenudí to, účinne využíva kvantum horových a romantických klišé. Akčné finále je možno trochu premrštené, ale ak sa vám pačia "filmy pre mladých" ako je napr. COVENANT (Síly temna) budete možno aj úplne spokojný... ()

Antek odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný "blbý film" o dvojici milenců, kteří spolu skotačí uprostřed fontánky a slibují si lásku astronomických rozměrů (tedy "přesně" to, co páry dělají :-) A do toho se tak nějak náhodou zatoulali teplí vlci (čím vyšší stupeň důležitosti, tím teplejší ... nic proti), stříbrné kulky a ... ČOKOLÁDA!! Na triky finance nezbyly (kdo by na ten scénář taky dával peníze ...), tak se stříhá a stříhá. A přeměnu z lidské podoby na vlčí ani snad nemá cenu komentovat ... to snad vykopírovali z pohádky na ČT. Děkuji, nechci. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno