Reklama

Reklama

Jak se Harry stal stromem

  • Itálie Come Harry divenne un albero (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 1924 a Skillet je malá zapadlá vesnička v západním Irsku. Harry Maloney je bouřlivý jako zdejší počasí a hrubě tesaný jako okolní krajina. Vdovec, který ztratil milovaného syna i ženu a žije v rozpadajícím se domě s mladším synem Gusem, je pronásledován snem. V něm se promění ve strom a ten je použit jako materiál na rakev. Harry je svérázný člověk, přesvědčený o tom, že jeho síla je měřena postavením a silou protivníka. A tak si za svého nepřítele zvolí George, majitele hospody a nejmocnějšího muže široko daleko. Ten se právě stal novopečeným otcem a jako novou pomocnici si přivedl vesnickou dívku Eileen. Gusovi padla do oka už při křtinách a pro dohazovače George je hračkou zařídit svatbu těch dvou i proti Harryho vůli. Harry ovšem jednoho dne zjistí, že George má poměr se synovou ženou a že teď konečně má pádnou záminku i důvod rozpoutat hon na čarodějnice bez ohledu na důsledky pro všechny. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

HardAngela

HardAngela (hodnocení, recenze)

Jozefka: Jasný no. Jsem jim tam teda psala, zda to nebudou vysílat ještě někdy, a oni mi řekli, že již nemají pro to vysílací práva. Takže smůla no. Ten film už jsem si sehnala teda jinak, nó jenže mi zas ještě chybí titulky. Bohatě by mi stačily anglické, s těma už to člověk nějak zvládne. Ale všude jsou jen srbské nebo semtam italské, navíc blbě časované. To je práce zase. Závidím těm, kteří to zastihli ještě na ČT2ce.

Asenath

Asenath (hodnocení, recenze)

Já osobně jsem ho viděla na čt 2, už ho dávali asi dvakrát, naposled tak před dvěma lety.

HardAngela

HardAngela (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, kde jste na tenhle film vy hlasující přišli. Strašně ráda bych se na něj podívala, ale nemůžu ho zaboha najít.

Reklama

Reklama