Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vypadáte jako malá holčička ze školy, jste policajtka, tak nic jiného vám nezbyde, než dostávat úkoly v přestrojení do školaček. Takový je případ Jane, která se v přestrojení musí vydat zase do školy aby odhalila, kde se skrývá pro policii důležitý svědek na odhalení mafiánského bose. Jedinná cesta k němu vede přes jeho dceru, se kterou se musí Jane sblížit a získat důvěru. Jenže vše se ještě zkomplikuje, když se ve škole objeví také nový student. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (27)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jane Chun je mladá živelná policajtka, ktorá ma za úlohu v prestrojení za študentku vyzistiť, kde sa skrýva otec spolužiačky, bývalý mafiánsky boss. Ten je ochotný svedčit proti podsvetiu, ale policíi neverí a skrýva sa. Samozrejme, že o jeho hlavu má záujem aj druhá strana.. She is on duty je akčná komédia. S mixovaním žánrov to pre tento krát nieje zďaleka tak divoké ako napríklad pri Save the Green Planet. Na Kóreu by som povedal umiernené. Väčšina fórkov vychádzala práve so snahy pojašenej detektívky zapadnúť medzi študentov. Logicky s pribúdajúcim časom štafetu preberala kriminálna linka a tu musím priznať, že som sa začal celkom nudiť. Čo je trochu škoda, lebo namiesto gradácie tempo upadalo. Ale za tie predchádzajúce 3/4 filmu si nakoniec tie 4 s prižmúreným okom zaslúži. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně ztřeštěná Akční - komedie, která v sobě mixuje nespočet žánrů a alespoň u mě velice povedeně, vůbec mi nevadila změna ze školní komedie na gangsterskou krimi. I když příběh není nic extra, bohatě mi to vynahradila, zprvu nesympatická Seon-a Kim, která si získala postupem filmu moji oblibu .. a ksichty, který předváděla neměly chybu. Příjemná komedie, ve které rozhodně nechybí akce a ani pořádná bitka. 4 a půl 75 % ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná krimikomedie, které ke konci příliš zdůrazňovaná kriminální linie trošičku škodí. Byť zápletka "policajtka se vydává za středoškolačku" nezní zrovna jako dobrý nápad, výsledek určitě předčil má očekávání. Na asijské komedie si ještě musím hodně zvykat, ale s She´s On Duty jsem problémy neměl a pořádně se bavil, hlavně díky skvostné hlavní představitelce. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní krimikomedie o policisce Jane, která se musí po nepovedené akci vydat za svým dalším úkolem v převlečení za školačku na střední školu. Zde se musí vetřít do přízně dívce, jejíž otec je kriminálník a hodil by se jako svědek v chystaném soudním procesu. Bohužel pro Jane není policie jediná, kdo chce svědka dostat, navíc se ve škole oběví i zkušenější policista v roli učitele, kterého zrovna v lásce moc nemá a taky nový záhadný student. U filmu jsem se skvěle bavil. Pěkný příběh, hodně vtipných situací a pěkná hudba skvěle funguje. Za mě 80% :) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nech sa páči - ďalší kórejský filmíček, ktorý v sebe zlučuje viacero žánrových ingrediencií - začína to ako bláznivá teen komédia, ktorá je postupne ochucovaná prvkom hororu, tvrdej akcie (videli ste v teen komédiách naturalisticky podanú scény mučenia?) a samozrejme aj drámy i romantiky. Je to guláš, ale uvarený od veľmil zručného kuchára, ktorého kulinárske majstrovstvo znova rád ochutnám. 4,5* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama