Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vypadáte jako malá holčička ze školy, jste policajtka, tak nic jiného vám nezbyde, než dostávat úkoly v přestrojení do školaček. Takový je případ Jane, která se v přestrojení musí vydat zase do školy aby odhalila, kde se skrývá pro policii důležitý svědek na odhalení mafiánského bose. Jedinná cesta k němu vede přes jeho dceru, se kterou se musí Jane sblížit a získat důvěru. Jenže vše se ještě zkomplikuje, když se ve škole objeví také nový student. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (27)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nech sa páči - ďalší kórejský filmíček, ktorý v sebe zlučuje viacero žánrových ingrediencií - začína to ako bláznivá teen komédia, ktorá je postupne ochucovaná prvkom hororu, tvrdej akcie (videli ste v teen komédiách naturalisticky podanú scény mučenia?) a samozrejme aj drámy i romantiky. Je to guláš, ale uvarený od veľmil zručného kuchára, ktorého kulinárske majstrovstvo znova rád ochutnám. 4,5* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Zápletka, kdy mladá, v boji zdatná, věčně zamračená, nevybíravými způsoby oplývající policistka Jane operuje v přestrojení za výbornou studentku na půdě střední školy, slibuje býti divácky vděčnou podívanou prosycenou humornými situacemi a pohlednou akcí. Tato slova Jambok geunmu, až na menší zaškobrtnutí v ději (viz Le_Chuck), bezezbytku naplňuje. Ale domněnka, že Jane čeká jen křepčení ve školních lavicích a zbouchání pár legračních příslušníků podsvětí, je kapku mylná, gangsteři nejsou žádná ořezávátka a před nějakou tou řádně krvavou mrtvolou se nezastaví. I tak temný nádech některých scén a nástup vážnějšího tónu vyprávění příběhu pramálo ublíží pohodovosti filmu. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom solídna komédia o policajtke, ktorá musí vystupovať v utajení na strednej. Pred rokmi ma to totálne nadchlo. Teraz ma to bavilo už o dosť menej kvôli pubertálnemu humoru. Ale trápnych scén tu až tak veľa nie je a hlavná hrdinka je natoľko nemožná až je celkom vtipná. Najlepšie boli jej spoločné scény so strýkom alebo s jedným učiteľom, ktorých neustále dovádzala k šialenstvu. Takisto ma bavil môj obľúbenec Yoo Gong ako tajomný študent. Romantická línia tu veľký priestor nemá. Viac sa film sústredí na rôzne blbiny. Film ponúkne aj solídnu dávku bitiek na takej štandardnej kórejskej úrovni. Všetci do seba skáču, kopú sa a udierajú, ale keďže je to komédia, tak to nepôsobí príliš drsne a nespomínam si na nejaký pamätný chvat. Zbytočne je občasné použitie drátov takže postavy miestami doslova letia. V bitkách ma ale prekvapil Yoo Gong u ktorého si na nejaký bitkársky film nespomínam. Záporák a jeho motív za veľa nestál. Výsledkom je zábavná komédia určená pre mladšie publikum. 7/10. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Yong-ki Jeong, Won-jae Lee .. Mafiánská zápletka občas skřípe, ale mimo rámce pro příběh není tím nejpodstatnějším. Prim hraje zábava a taktéž spousta bitek, vycházejících z povahy děje. Výsledkem je žánrová taškařice, která se mohla spíše držet komediální roviny než ke konci tu krimi rovinu hnát do emocionálních vývrtek. Ne, že by slečna Seon-a Kim nezvládla herecky tuto část, naopak, její roztržité a drzé herectví patří k tahounům filmu ve všech částech. Stejně tak scenáristicky zajímavá variace příběhu policejní infiltrace a výborná režie plná hodně vtipných momentů. 70%. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně ztřeštěná Akční - komedie, která v sobě mixuje nespočet žánrů a alespoň u mě velice povedeně, vůbec mi nevadila změna ze školní komedie na gangsterskou krimi. I když příběh není nic extra, bohatě mi to vynahradila, zprvu nesympatická Seon-a Kim, která si získala postupem filmu moji oblibu .. a ksichty, který předváděla neměly chybu. Příjemná komedie, ve které rozhodně nechybí akce a ani pořádná bitka. 4 a půl 75 % ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama