Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

wakuum_23 

všechny recenze uživatele

50 centa jako rapera uznávám, líbí se mi jeho alba,určitě si úspěch zaslouží. Ale taky si myslím že by se stejně jako eminem bez své "autobigrafie" obešel. Ale jinak vcelku průměrně zabité dvě hodky. a ted k tobě SEPPE. Celkem se mi líbí komentáře co píšeš, ale tenhle komnetář jsem nějak nepochopil!!co to to proboha meleš za hovadiny?????WAKE UP MAN! ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Hned zpočátku musím přiznat, že nejsem černoch a hip hop také není zrovna můj šálek kávy. Spíše naopak, českým rádoby nezávislím "ghetto" hip hoperům se s chutí vysměji, ale tento film byl pro mne příjemné překvapení. Solidní gangsterka, kde drogy a zbraně prohrávají svou bitvu proti hudbě. Tento film určitě dodá spoustě mladých američanů naději na to, že si také splní svůj prima "americký sen". Ale mě jde spíše o to, že docela slušně pobavil... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Quincy Jones: 1. Hustlers Ambition ,2. What If ,3. Things Change ,4.You Already Know ,5. When Death Becomes You ,6. Have a Party ,7. We Both Think Alike ,8. Don't Need No Help ,9. Get Low ,10. Fake Love ,11. Window Shopper ,12. Born Alone, Die Alone ,13. You a Shooter ,14. I Don't Know Officer ,15. Talk About Me ,16. When It Rains It Pours ,17. Best Friend ,18. I'll Whip Ya Head Boy , ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání 50 Cent a Get Rich or Die Tryin' versus Eminem a jeho 8 Mile. Hodnocení uživatelů je u filmů velice podobné, pro mě však Get Rich or Die Tryin' zůstává daleko za druhým zmiňovaným filmem. V něčem se to liší- 50 cent je víc "gangsta" a jeho příběh je tak asi o něco drsnější, zajímavé jsou však oba přibližně stejně. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem žádný jiný Sheridanuv film, takže tohle je moje premiéra. Nevím čeho je schopen, ale vidím, že mnozí čekali mnohem nebo o malinko více. Příběh o Jacksonovi 50 Cent mě docela vzal ( ne až tak hodně, ale přeci ). Neumím si ani trošku představit být v jeho kůži, v jeho teritoriu, jeho čtvrti, jeho autě s jeho holkou a jeho nápady a schopnostmi. Tím mě bohužel příběh nevtáhnul, ale vtáhnul mě tím, co se v jeho čtvrti, teritoriu a jeho holkou děje. Držel jsem mu palce, ale předem si dokázal představit, že to dopadne docela dobře, což je škoda, protože mám rád překvapení, i když tady se překvapení nekonalo, jinak by to asi nebyl motivovaný skutečností. Každopádně je to docela drsné a důvěryhodné, alespoň tedy pro mě. Lepší než jiné příběhy inspirované třeba Eminemem, Britney nebo Space Girls, takže jedině s tím to můžu srovnávat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Spevák Bono zoznámil Jima Sheridana s 50 Centom, lebo Sheridan sa vyjadril, že by s ním túžil spolupracovať. (Flipper)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama