Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) se záhadně objevuje v hledáčku zpravodajské služby poté, co vysvobodil z vězení nebezpečného obchodníka se zbraněmi a chystá se pomoci skupině teroristů, kteří chtějí získat jadernou zbraň a použít ji při útoku na USA. Všichni si mysleli, že je Cold mrtvý, tak proč se tak najednou vynořil? A jak může být teroristům užitečný? CIA má celé spiknutí pod kontrolou až do chvíle, kdy ji teroristé oklamou a celá země je rázem bezbranná. Ve strhujícím závěru závisí bezpečí milionů lidí na tom, jestli se podaří najít odpověď na neřešitelnou otázku Na čí straně vlastně stojí Cold? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel ve finále naprosto tragické. Akce je minimum a především je tak neobratně a odflákle natočená, že to už snad ani není pravda. A to beru v potaz to, že je film určen predevším na video. Seagal je silně znuděný a ukáže jen několik málo chvatů, prohodí pár slov a to je tak asi všechno, co od něj můžeme čekat. Ostatní herci jsou ve většině případů tragičtí. Ovšem to co převedl střihač, je jeden velký bordel. Po sto minutách divák absolutně netuší, která bije. Děj je nepřehledný, souslednost záběrů naprosto nulová. Člověk absolutně nemá šanci pochopit oč v tomto snímku vlastně jde a jediné co mu utkví v paměti, je závěrečný výbuch atomové bomby... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

No, čo treba o tomto vedieť?....Nič. Je to ďalší úplne zbytočný film kde hrá bohom zabudnutý Steven Seagal. Dejovo je to veľmi chabé a tupé, hlavne ku koncu už nevedeli čím prekvapiť respektíve rozosmiať diváka. Akčné scény stoja za prt, až na jednu, ale tá aj tak nie je dotiahnutá a má nevyužitý potenciál. Počúvať Segalove trápne vtípky typu (nahoře je pár chlápkú, nejak se jim nechce žít) počas bitiek alebo prestreliek už asi tiež každého omrzelo. Herecky je to na príšernej úrovni a Segalko sa fakt zabudol biť. Asi nám chlapec stárne a kariéru má od roku 2001 za sebou. Jediná vec čo je na miernej úrovni je kamera a celkový vizuál, ale fakt je to len dostatočné v dnešnej dobe. Ale musím uznať, že Steven má vo filmotéke aj horšie filmy. 20% ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

FUJ! Ani neviem o čom to vlastne bolo a je mi to úplne u riti. Akýsi rádoby špionážny brajgel v ktorom každý podráža každého, CIA a FBI so sebou vydrbávajú a medzi tým všetkým sa potáca, alebo skôr unavene šuchce kedysi uznávaný majster Aikida, dnes vyžrané prasa - Steven Seagal. U neho taktiež nie je jasné čo vlastne chce a prečo, ale to by mu fanúšik ešte odpustil, keby tu efektne lámal kosti. Akcie je málo a stojí naozaj za prd, v tomto prípade sa Stevenovi ani nedivím že sa mu nechce zdvihnúť noha ktorou by niekoho nakopal, nestojí mu to za tú námahu, aj keby ňou prekopol strop tak by tú sračku nezachránil. Záver potom korunuje atómový výbuch ktorému hrdinovia unikajú helikoptérou. Ešte raz - FUJ! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

To isté miesto v nudných záberoch. To isté miesto prerozprávané inak. Čierny úsvit však výchádza nad niekedy atletickým Števom. Počul som, že Spectre nemá epické momenty. Tu je pár. Netuším, či je vizitkou veľkoleposti ak sa hlavný hrdina dá zastupovať pri držaní zbrane. Opäť je stuntmam ten, čo je hrdinom, no tu je už volaný k postoju. Neatkívnemu. Len držať v ruke zbraň a všetka práca sa zvalí strihačovi, aby v rýchlom slede striedal Števov ksicht a nabudil dojem, že drží, páli, rozpráva, píše do notebooku. Kto je vlastne Cold? Chladná pustatina príbehu, dramaturgie a akčnosti, herectva, či prekvapenia. Nemožný mix prízemnej filmariny, ktorá nemôže baviť z rozumových, nie emočných dôvodov. Časy, kde Števo za Jamajčanom behal 5 minút čistého filmu sú od milénia dávno preč. Živorenie. (videné 07.04.2016, DajTo) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Slabé, ale podívat se na to dalo...Seagal je již sice evidentně z formy a zestárlý, ovšem jeho kolegyně-studentka-kamarádka je o to více "pretty". Zápletka je poměrně klasická a protřepaná jako Stevenovi někdejší protivníci (s nimiž vždy pěkně zacvičil), vše je přímočaré a jednoduché. Je velká škoda, že tito (ne)herci (Seagal, Norris, Lundgren, Dudikoff, Van Damme, Stallone) upadají takovýmto způsobem a nemají již možnost předvést se v podobných filmech, v jakých si získali naše "akční srdce" (ačkoliv poslední dva v závorce se ještě dokázali "vycajchnovat" s nějakým tím solidním trhákem). Kde jsou staré dobré "akčňáky"? ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Steven Seagal (Jonathan Cold) sa nezúčastnil na natáčaní žiadnej bojovej scény, bol nahradený dvojníkom. (beso74)
  • Film bol natočený za 30 dní, pričom Steven Seagal (Jonathan Cold) sa zúčastnil len 12. (beso74)
  • Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, má rumunskou poznávací značku. O pár chvil později, když přijíždí k bance, má tentýž transportér holandskou poznávačku. (Musak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno