Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) se záhadně objevuje v hledáčku zpravodajské služby poté, co vysvobodil z vězení nebezpečného obchodníka se zbraněmi a chystá se pomoci skupině teroristů, kteří chtějí získat jadernou zbraň a použít ji při útoku na USA. Všichni si mysleli, že je Cold mrtvý, tak proč se tak najednou vynořil? A jak může být teroristům užitečný? CIA má celé spiknutí pod kontrolou až do chvíle, kdy ji teroristé oklamou a celá země je rázem bezbranná. Ve strhujícím závěru závisí bezpečí milionů lidí na tom, jestli se podaří najít odpověď na neřešitelnou otázku Na čí straně vlastně stojí Cold? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film samotnej je tuctový akční film s tuctovým dějem, kterých je tuny a tuny, Seagalovy filmy se točí furt kolem toho samýho, bývalej agent....a dál už to každý zná. Bylo by to i na tři hvězdičky, ale aby mistr bojových umění prakticky ve filmu nic nepředvedl a bojové scény byly natočeny účelně tak, aby nebyly vidět detaily ,aby se náhodou Seagal nemusel zabývat nějakou složitější bojovou choreografií, nebo se náhodou nezapotil, tak to ať jdou s tímto do prdele. Od čeho tam ten Seagal je??? Lidi chtějí vidět jeho techniku, přehledný chvaty a souboje, ne film, kde Seagal nic nepředvede nebo to za něj milostivě dělá dablér a film těží jen z toho, že se tam objeví jeho osoba v hlavní roli. Není to tím že by na to neměl, ale asi je zatěžko se tím víc zabývat. Každý kritizuje Zabijáka, ale tam je aspoň něco vidět, např schopná bitka v baru. Seagal už na bojové umění zřejmě zanevřel a kdoví zda se tomu ještě vůbec věnuje alespoň rekreačně, podle všeho už je to pro něj minulost, jinak by v těch filmech něco předváděl a pracoval by na choreografii bojových scén. Takový mistr a nepředvede už jedinej detailní chvat. Je prostě poznat, že ho ty filmy ani netankujou a točí to jen pro obživu. ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

fakt nevím co k tomuhle filmu říct, seagala jsem měl fakt rád, ale co natáčí v posledních letech to je děs, ty jeho filmy sleduju už jenom proto, že chci vědět jak hluboko chce ještě klesnout, jestli to teda ještě jde víc někam klesnout? Teda chtěl bych vědět kolik za tohle dostal, asi ještě pořád dost když má každý měsíc nový stejně blbý film. Příběh lehce navazuje na cizince z roku 2002 a to mluví za vše, protože ten taky nebyl moc koukatelnej, kdybych je měl tedy porovnat vítězí černý úsvit, ale je to bída, při vší úctě k seagalovi, měl by jsi pomalu myslet na filmový důchod stevene!!! ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skoro 150 kilový Seagal sa opäť volá Jon Cold (tak isto sa volal aj v Cudzincovi) a je tak isto skvelý, pričom jeho mimika tváre odráža toľko emócii, že až. Tomu ja hovorím "totálne herectvo"...No ale teraz vážne:) Už len keď si človek prečíta storyline, je všetko jasné- teda céčková produkcia, stupidný stokrát videný klišovitý príbeh, zle natočený, zle napísaný, so zlými hereckými výkonmi, pričom Seagal jednoznačne "vedie" a je to už len akési dožívajúce torzo BÝVALEJ akčnej hviezdy, alebo nechcená paródia na samého seba...Mám rád "brakovú" akčnú produkciu a snažil som sa pozerať sa na toto skôr cez ružové okuliare...bohužiaľ nedalo sa:) 1,5*/5 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento film je nudný. Je to skôr akýsi protiteroristický triler a nie akčný film. Prestrelky sú dobre postrihané, ale Steven urobí len asi tri chmaty a zvyšok sa pozeráme na nezaujímavých záporákov. Nie su tu však žiadne divoké strihy, trasúca sa kamera ani dementné prelínačky, čo je celkom plus. Kultivovane natočená nuda. Steven má určite naviac... ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

FUJ! Ani neviem o čom to vlastne bolo a je mi to úplne u riti. Akýsi rádoby špionážny brajgel v ktorom každý podráža každého, CIA a FBI so sebou vydrbávajú a medzi tým všetkým sa potáca, alebo skôr unavene šuchce kedysi uznávaný majster Aikida, dnes vyžrané prasa - Steven Seagal. U neho taktiež nie je jasné čo vlastne chce a prečo, ale to by mu fanúšik ešte odpustil, keby tu efektne lámal kosti. Akcie je málo a stojí naozaj za prd, v tomto prípade sa Stevenovi ani nedivím že sa mu nechce zdvihnúť noha ktorou by niekoho nakopal, nestojí mu to za tú námahu, aj keby ňou prekopol strop tak by tú sračku nezachránil. Záver potom korunuje atómový výbuch ktorému hrdinovia unikajú helikoptérou. Ešte raz - FUJ! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, má rumunskou poznávací značku. O pár chvil později, když přijíždí k bance, má tentýž transportér holandskou poznávačku. (Musak)
  • Steven Seagal (Jonathan Cold) sa nezúčastnil na natáčaní žiadnej bojovej scény, bol nahradený dvojníkom. (beso74)
  • Film bol natočený za 30 dní, pričom Steven Seagal (Jonathan Cold) sa zúčastnil len 12. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno