Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

liuk 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi nějak dobře a tak jsem si našel nenáročnou středoškolskou "hot" komedii a asi jsem se dočkal, spíše jsem si tak úplně neuvědomil, že z devadesáti procent jsou tyhle filmy dosti brakové, i když se na ně často dobře kouká, ani náladu vám nezkazí. Osm z deseti vtipů v Shes the Man vychází ze skutečnosti, že postavy neví, že Sebestian je holka, zato divák ano (hromadné sprchování, perda míčem mezi její nohy), což po 40 minutách začne být poměrně otravné a nenápadité. A abych nezapomněl, proč proboha mají američani tendence hezkým herečkám (http://www.imdb.com/name/nm0673932/) nasazovat ve filmech rovnátka, rozcuchávat jim vlasy a dávat jim ošklivé brýle? No, asi brutálně nadhodnotím, ale koneckonců tahle komedie účel (zabít hodinu a půl bez újmy na zdraví) splnila, tak dám 3* s velkým mínusem. ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Přesladká roztomiloučká hovadinka s krásným happyendem. Film je určen pro náctileté dívky, které touží po nedobytném chlapci a místo Amandy si představují samy sebe. V kině si pěkně popláčou, zasmějou se a jsou spokojený. Ale kluci, pokud hrajete fotbal, tak se na to opravdu nedívejte, mohlo by vás to položit. Jinak příjemná zábava, i když se herci trochu dost nepřirozeně ksichtí, slušná oddechovka. Ale ten ředitel byl fakt trapnej. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jednou mě ty středoškolské příběhy omrzí - ale ještě ne. A ani nechci, aby se to stalo. Roztomilá holka přece pro svůj sen udělá cokoli a když se na ni navíc i pěkně dívá (protože Amanda Bynes byla tehdy ještě holka k pohledání), tak jí odpustím nějaký ten škleb navíc nebo přehnanou gestikulaci při vtipných dialozích. Několikanásobné zamilování, zklamání, opětovné zalíbení a nad tím vším dokonale hláškující pan ředitel. Jen ten fotbal mohl být uvěřitelnější. Na tréninku se mělo trénovat něco smysluplnějšího než nadhazování míčů a kopy z otočky a při zápase by se neměl dvakrát zastavovat čas a trhat pravidla. Ale i proto je Super náhradník tak oddechovou podívanou, právě díky té nutné dávce nadhledu. Jednou mě to sice omrzí - ale ještě ne. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle kolem čtvrté hodiny ranní, kdy senzory mého nijak zvlášť vybroušeného vkusu definitivně usnuly, se do mého DVD dosud nezjištěnou cestou vloudil Super náhradník. Věděl, že nemá žádné ambice u mě uspět, ale evidentně se nehodlal smířit se svou pozicí nástroje k zabití času do konce pracovní doby. Místo nudného příběhu, o holce převlékající se za kluka, jsem dostal všemi směry se koulející oči Amandy Bynes, pár neotřelých mezipohlavních vtípků, jednoho skvěle hláškujícího ředitele školy a famózní kopy Channinga Tatuma, který by z pěti metrů v pohodě překopl Sears Tower. Možná to byla jen momentální trefa do mé nálady, ale nasmál jsem se dost na to, abych ze čtyř hvězd neslevil. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama