Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Wang: 1. Invincible_ OK GO 2. The School Cut Our Team_ Nathan Wang 3. Somebody_ Slightly Stoopid 4. 4Ever_The Veronicas 5. Talking To Your Brother_ Nathan Wang 6. Let Go_ Dave Lichens 7. Wrong The Right_ The F-Ups 8. Good Girl, Bad Boy_ Junior Senior 9. She IS The Man_ Nathan Wang 10. Spun_ Flipsyde 11. Side 2_Dressy Bessy 12. Treat You As An Equal?_ Nathan Wang 13. Wasteland_ Matt White 14. Kissing Booth Makeout_ Nathan Wang 15. Put It Down_ Spiderbait 16. Inda_ The Ken Oak Band 17. Runway Kiss_ Nathan Wang 18. Love is All Around_ The Tea Queens ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Pravda, místama jsem se řezal smíchy jako totální idiot, ale i tak se jedná o průměrnou, ošoupanou, americkou komedii pro nenáročnýho diváka. Film se rovněž chlubí, že je inspirován Večerem tříkrálovým (Shakespeare), ale z celé hry si bere maximálně tak jméno hlavní hrdinky a námět, kdy se holka převléká za kluka. Nic víc a nic míň. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda někdy přijde den, kdy si Amanda Bynes zahraje v normálním filmu. Tady se to každopádně ještě nestalo. Jednou by si to zasloužila, není sice jako herečka nic extra, ale hrát pořád v takových blbostech nemůže dělat člověku dobře. Příběh už klasicky středoškolsky zoufalý, ale za pár úsměvných situací si to 2* zaslouží. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi nějak dobře a tak jsem si našel nenáročnou středoškolskou "hot" komedii a asi jsem se dočkal, spíše jsem si tak úplně neuvědomil, že z devadesáti procent jsou tyhle filmy dosti brakové, i když se na ně často dobře kouká, ani náladu vám nezkazí. Osm z deseti vtipů v Shes the Man vychází ze skutečnosti, že postavy neví, že Sebestian je holka, zato divák ano (hromadné sprchování, perda míčem mezi její nohy), což po 40 minutách začne být poměrně otravné a nenápadité. A abych nezapomněl, proč proboha mají američani tendence hezkým herečkám (http://www.imdb.com/name/nm0673932/) nasazovat ve filmech rovnátka, rozcuchávat jim vlasy a dávat jim ošklivé brýle? No, asi brutálně nadhodnotím, ale koneckonců tahle komedie účel (zabít hodinu a půl bez újmy na zdraví) splnila, tak dám 3* s velkým mínusem. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)

Reklama

Reklama