Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

atmen 

všechny recenze uživatele

To už není možné, zase jedna holka, která není (údajně) hezká, pro všechny neviditelná, ale v mých očích je královna. Pak jí kamarádky přesvědčí, aby se změnila, tak vymění šatník, kadeřníka, slušné chování a výsledek - nezajímavá Barbie. Svět (škola) jí leží u nohou a já mohu jen vzpomínat na začátek filmu... zde je vše korunováno i jejím protějškem, vypadá sice jakoby by právě sestoupil z mola, ale přesvědčí nás, že zdání klame a on chudák, o dívkách může jen snít... zde je sice nelogičností spousta, ale co, v tomto žánru je všechno možné a ono se na to celkem pěkně dívá a to někdy stačí... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si už nějaký ten měsíc tykáte s menstruací, se svým dosud se neholícím přítelem hodláte z úterního neckingu přejít na středeční petting a mamince kradete Gauloisky z kabelky, patříte do cílové skupiny této filmové fekálie a připočtěte si k mému hodnocení klidně 4 hvězdy. Za takových patnáct let snad prozřete a odpustíte starci před penzí, že byl tenkrát tak přísný.. ()

Reklama

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie o tom, jak se tři holky praly o jednoho kluka a čtvrtá se nejdříve smála, pak je dala dohromady, aby mu daly společně na frak a nakonec sama taky zaplakala. Vy budete pravděpodobně plakat taky, neboť děj je většinou dost hloupý a vůbec ne vtipný. Nepomůže tomu ani závěrečná dortová bitva, která není třešinkou na dortu, ale spíše hřebíkem do rakve. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

V neznalých divácích by název mohl evokovat novou Seagalovku, ale při pohledu na letopočet začínající krásnou chvalitebnou (a pokračující dvěma zery a třetinou ďábelského čísla) jim muselo být jasné, že to Seagalovka nebude. Bohužel, naše líné oční bulvy se musely opět obrnit silnější vrstvou rohovky a protrpět tenhle paskvil. A že podobných existují mraky, snad nemusím dodávat. "Komedie / Romantický USA, 2006, 85 min" - smrtící kombinace jedovatého "humoru", toxických paňáců, nažlivého viru D.M.N. (demence) a radioaktivního odpadu jménem "příběh". ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Plný počet už jen za to, že mě tento film mnohokrát v mých náct letech pobavil, rozveselit a vytáhl z tolika depek. Tohle je ovšem klasika doteď, zaručeně rozveselí ikdyž je to blbost a ani nikterak kvalitní. Úžasná Brittany Snow a Sophia Bush,... tam se už vůbec netřeba vyjadřovat, byla v tomto snímku překrásná. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)
  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)

Reklama

Reklama