Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už je na světě tooooolik, že ať přemýšlím jak chci, nedokážu si vybavit důvod, proč koukat zrovna na tento, i když má docela sadistický a rázný název. Jenže po příběhové stránce je to neskutečná hrůza, nevtipná, nevkusná, tupá a průměrná, až to bolí. Takových filmů za tu dobu v Americe vzniklo a dokázaly být zábavné i přes svojí romantickou stránku. Jenže občas už toho člověk má plný zuby a u mě to odnes právě John Tucker musí zemřít. Příběh jakoby tvůrci obšlehli od teenagerských komedií, kterých má Amerika plno. Dřív jsem to možná žral, v čele s Prcičkama, dneska mě to už začíná nepříjemně rozčilovat. Proč na to koukat? Proč koukat stále na jeden a ten samý problém? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších a vtipnějších teenagerovských komedií. Je to dost vtipné, je to koukatelné a má to zajímavý děj. To jsou přednosti tohoto filmu a zároveň i důvody, proč se mi tento film líbil. Vtipných scén je zde opravdu velké množství. Dějově je to docela dobře zvládnuté, má to hlavu a patu a divák je i zvědavý, jak to všechno dopadne. To vše s ideálně dlouhou stopáží a s mladými lidmi, na které se dobře kouká. Především kluci si přijdou na své, protože pěkných dívek je tu docela dost. Ale tím samozřejmě netvrdím, že film je založený jen na hezkých tvářích. Jak už jsem napsal, děj je velmi zajímavý, čtyři dívky se rozhodnou dát za vyučenou školnímnu krasavci, který randí s několika dívkami najednou a jde mu jen o to jedno. A je to opravdu dobře zvládnuté a já se dobře bavil. Jako film na víkendové odpoledne je to super záležitost a dostal jsem od toho filmu přesně to, co jsem chtěl. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme je dobré to poukázanie na niektorých ľudí, ktorí aj keď urobia hlúposť, tak sú stále rovnako obľúbení a druhí sa môže snažiť, ale uznanie si nezískava. Inak je film totálny des a ako romantická komédia sa mení na trápnu klišé frašku. Bol to ten typický desný film, aké ma vyvádzajú z miery. ()

cocostorm 

všechny recenze uživatele

Z počátku se mi to zdálo dobré. Zhrzené dívky, co se chtějí pomstít atd.... I děj byl v pohodě, bylo tam i pár slušných hlášek, ale ten konec byl divný. Netvrdím, že by měla skončit s Tuckerem ale proč každá holka co si začne s oblíbencem skončí povětšinou s "lůsrem"? V tomto filmu to není přímo, ale je to naznačeno.. Ale každopádně, dívat se na to dá. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se po celou dobu filmu, a jako komedie to účel splnilo. Romantiky je v tom dost. 😁 Konec filmu nabere pěkný zvrat, ale ty scény ve filmu jsou k nezaplacení. Herečky jsou sexy, a Brittany Snow tomu dokonale padla. 👍 Občas se zasměji jenom si na ty scény vzpomenu. poznámka: Doporučuji shlédnou tento film s titulky forced. Hvězdiček 4**** ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)
  • Sophia Bush během natáčení stihla natočit i několik epizod se seriálu One Tree Hill. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno