Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

darkreider 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Skoro až hvězdné obsazení vedlejších rolí (Weaver, Martin, Taylor, Redhorn) nemusí vždy být zárukou kvality. Důkazem je tento snímek. Není ve své podstatě tak špatný, ale je snad až příliš uondaný a především střední pasáž je příšerně nudná. Děj se dá shrnout do několika slov - bohatá a zaměstnaná stárnoucí žena touží po dítěti a tak zaplatí těžké prachy firmě, která najímá baby mámy. Jenže ta nosí místo cizího dítěte ze zkumavky vlastní a tak nezbývá, než dovršit happyend tím, že naše hrdinka sama otěhotní. Skrz naskrz průhledné, očekávané a málo milé, o vtipnosti se raději ani nebavit. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Dívčí, tzn. méně chlupatá variace na čtyřicetiletého panice, podpíraná ze stran Zbouchnutou a Juno. V tuzemsku nestydatě neznámá Tina Fey má na svém scénáristickém kontě nějakých 170 epizod Saturday Night Live, 37 epizod stále kypícího seriálu 30 Rock a ojedinělou, byť nedoceněnou „dívčí komedii“ Protivný sprostý holky. Baby Mama, ke které scénář nenapsala, kterou ani nerežírovala, ve které však hraje svou první hlavní roli, nahlíží na klišé romantických filmů ze stejné perspektivy jako samotná Feyová. Ženy v tomto filmu rády mluví s mužskou neomaleností o svých specifických problémech, aniž by tím jejich jakkoli trpěla jejich křehkost. Pod hodně drsnou skořápkou Angie, stejně tak pod hodně chladnou skořápkou Kate se skrývají citlivá, starostlivá i hravá a umírněně drzá stvoření. Obě v průběhu filmu odkrývají své masky se slibným náznakem, že nakonec poznáme, kým vlastně jsou. Právě uspěchaný konec, dlabající na dosavadní snahu ignorovat přirozený hollywoodsko-romantický dějový vývoj, dodává této sladkosti na hořkosti. Vysokou míru režisérského umu nevykazuje ani debutující a vlastní scénář adaptující Michael McCullers. Spousta dialogových scén by při nápaditější režii pozvedla koutky mých úst o dva až tři milimetry výše. Herecké výkony obou dam, jež i při množství odrazujících povahových vlastností svých postav zlákaly mé sympatie, jsou pořadím, nikoliv významem posledním důvodem, proč bych Baby Mama neprozřetelně nestavěl vedle lecjakého druhořadého výblitku o ženách, které ke štěstí a princi s peroxidovým úsměvem přišly. 75% ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průměrnými hereckými výkony, scénářem i námětem. Ničím nevyniká, vysloveně nezklame ani neurazí, na druhou stranu ani nepřekvapí a nenadchne, trochu se zasmějete, trochu se vžijete do děje, nic více, nic méně. Podívání na jedno odpoledne, na opakované dívání to opravdu ale není. Hodnocení: 55 % ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Humor Tiny Fey mám ráda, takže to je první věc, která film z mého hlediska zachránila. Celkově nepříjemná Poehler, která se nakonec změní k lepšímu mně nijak nepřesvědčila a ignorantský, hulvátský Shepard už vůbec ne. Druhá věc, která to jakž takž zachránila je velice klidný Martin ve fakt divné roli, která se mi ale přesto líbila. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama