Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Milionkrat obohrata zapletka v mizernom prevedeni. Podfinancovany rozpocet, minimum akcie, rozhegana kamera, imbecilny strih, hovnovy filter, nevyrazny Van Damme, ktory tu prakticky nema ani ziadnu bitku. No dobre, jedna uplne na hovno tu je. Simon Fellows je pre mna este väcsi packal ako Barbarash a jeho Van Dammovky patria k tým najhorsim. Zaujimave na tomto filme je len to, ze to je dejovo netradicna Van Dammovka, ale samotny Van Damme tu je uplne zbytocny. Film v ktorom sa strasne dlho keca a ked uz dôjde na nejaku akciu, tak je uplne otrasne prevedena aj natocena. Vysledkom je strasna nuda 1/10. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kde je JCVD a jeho legendární práce nohou a propracovaná choreografie? Kde je vtipný scénář plný frajerských hlášek?Kde je závěrečná propracovaná eliminace záporáka?Kde je dotažená tréninková příprava? V Zástupci velitele rozhodně ne!!!!!! Zbyly tak už jen umrněné dvě hvězdy za jediný souboj a pár odfláknutých akčních momentů...zklamání. ()

Reklama

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

....teď se musim přiznat..i já občas na párty, nebo akcičce přeberu....prostě dám si rád do nosu....pak jsou mi ale strašně líto hodiny, které během druhého opičího dne proflákám v posteli!!!...nechce se mi nic dělat a vlastně ani nemůžu!!!....ale máme tady i vyjímky, takový Simon Fellows....???vůbec netušim co mám napsat.????...tohle se nedá popsat...musíte vidět a trpět jako já...chybí mi dokonce 30min.a já se bojim, že mě zabijou....., prostě tak něco strašnýho se téměř nedá vydržet!!.....když zařadim film do kategorie C až Z ( tam už se kvalita stírá:), tak teda dám jednu hvězdičku!!!!!...je to o třídu horší než Wake of Death!!!...fakt se bojim co mi předvedou Hard Corps, ale co jsem tak letmo viděl,tam přece jenom asi byl nějaký rozpočet!!!...a proč teda na to koukám???...ze zvědavosti!!!!! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Milý JCVD, nevím jak jsi na tom teď s penězma, ale mám nápad. Ty, já a někdo další. (mám dost známejch, kteří budou hrdí mít tě po svým boku) si pronajmeme nějakou vilku. Koukal jsem na netu, že slušnej, velkej barák se dá pronajmout za cca 12 000,- na noc. Budeme potřebovat tak dvě. Myslím, že s tvým jménem to uhádáme na slevu 50 procent. Slušná HD kamera se stativem.. kolik? 25 000,-? Koupíme ji na netu, takže jí můžeme do 14ti dnů vrátit. No suma sumárum i s občerstvením dáme podobnej film do kupy za 100 000. A to včetně triček s tvým potiskem pro štáb. Co ty na to? Ellmariachi PS: Škodovku seženem taky.*** Teď vážně. Vidím, že jdu proti proudu, ale mě se fakt tenhle vážně se beroucí snímek nelíbil. Nemám víc co dodat. Sklamání a 34 procent. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv tu Van Damme nemá moc soubojů a víc tu střílí, přesto mu role padla celkem dobře. Film celkově je dost dobrej a poměrně drsnej. Asi se za to vděčí tím, že to režíroval S.Fellows, který je velmi dobrým B-režisérem. Film rozhodně nemůže nudit, pořád se něco děje a to je jedině dobře, takže : 83% = **** ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama