Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Beky 

všechny recenze uživatele

..tohle je prostě typická promarněná šance!!!..né, že by byl příbeh extrémě zajímavý a vhodný pro gigantický velkofilm, ale podle toho všeho co měl režisér k dispozic ( zejména špičkové herecké vybavení ), měl film dopadnout rozhodně lépe!!! Největší chybou je fakt, že fakt:) často nudí....zejména v jeho první polovině!!!...žádné z postav se nevěnujem dostatečné, všechno je roztříštěno.....skáčeme z jednoho místa na druhý!!! nicméně, nemůžu upřít atmosféru, typickou pro noir film, kterým se také Osamělé srdce snaží být ( žádná z postav neni kladná )..dále stojí za řeč výprava filmu, která si pravda velké plátno zaslouží!!!!..a teď něco pro silné žaludky, tento film je opravdu velmi,velmi drsný..teď se to netýká jenom scén, ale pocitů které se dostaví..víte, všichni jsou ve filmu postiženi minulostí, která neni růžová a zabývají se případem, který by zvednul ze židle nejedno Osamělé srdce.....!!!..60%!! Jednou větou: Film doporučuju přesto všema deseti, některé chování lidí nesmí totiž poznat nidky omluvu!!! ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Ubral bych melodramatu a řídil se více reálnou předlohou. Oni zabíjeli kvůli penězům a ne kvůli žárlivosti. Selma sice hrála dobře, jenže kdo někdy viděl Marthu, tak si uvědomí, že zde se(řečeno kulantně) podoba prostě neshoduje. Rovněž popis práce vyšetřovatelů byl takový nemastný neslaný. Dalo se toho chopit lépe. 40% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Magicky temná krimi vyšetrovačka, dve časové línie, pekne pospájané, poprepletané, zostrihané, vyfiltrované. Čo viac si človek môže priať? No ja by som si prial aby to bolo kratšie. A trošku lepšiu Salmu. Tej padla rola slyzkej, vyšinutej podvodníčky celkom fajn, no v tých úplných hraničných, psychopatických situáciách totálne zlyhávala. To sa nedá povedať o Gandolfinim a Travoltovi, s ktorými mi minúty keď boli na 'screene' ubiehali rýchlo a uspokojivo. 75%. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu akési priemerné a ťažkopádne, rozbieha sa to ako preťažený výťah a aj sprievodný voice over, odkazujúci sa na Chandlerovu /resp. Marlowovu/ duchaplnosť, siaha svojmu vzoru sotva do pása. Priemernosť až šedivosť poznačila aj herecké výkony: Travolta akoby bol seknutý v krížoch, Letova nadsádzka pôsobí kŕčovito a tak iba Salma Hayek valcuje divákove emócie, tentoraz nielen odhaleným poprsím a sukňou obtiahnutou na tých najdôležitejších partiách. Pôvodne som chcel ísť pod tri hviezdičky, ale posledných cca dvadsať minút ma predsa len tak akosi povzbudilo k štedrejšiemu hodnoteniu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zápletka a příběh samotný sami o sobě zrovna nic moc, nic objevného originálního nebo něco, co tu už stokrát nebylo. Tuhle stránku hodně zachraňuje herecke obsazení prakticky všech hlavních a několika vedlejších postav. Tohle je hlavní tahák filmu. Dost mě ale zklamal poměrně rychlý a jednoduchý závěr, čekal jsem nějaké záživnější vyvrcholení. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama