Reklama

Reklama

Černý přízrak

  • Česko Zjevení (neoficiální název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Silniční gang vedený fanatickým Packardem Walshem (Nick Cassavetes) pořádá nelegální závody náhodných řidičů. Pravidla žádná nejsou a cenou pro vítěze je vůz, který prohrál. Závody by nebyly tím nejhorším, ale Packard i terorizuje všechny mladé z okolí a nezastaví se ani před vraždou, když mu dotyčná osoba stojí v cestě k jeho majetnické "lásce" Keri Johnsonové (Sherilyn Fenn). Jenže to neměl dělat, protože Černý přízrak (Charlie Sheen) svou druhou šanci využije beze zbytku. A ani šerif Loomis (Randy Quaid) s tím nic nesvede. (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V malom arizónskom meste poriada partia výrastkov nelegálne automobilové závody. Pravidlá sú jednoduché. Kto prehrá príde o svoje auto. Gangu šéfuje psychotický násilník Packard Walsh. Terorizuje celé okolie. Jednej noci sa tam však objaví "Čierny prízrak" v podobe maskovaného jazdca so superšportovým fárom. Začne likvidovať členov Walshovej bandy. Keď som si po dlhých rokoch znova pozrel tento snímok, vyvolalo to vo mne intenzívne spomienky na časy, kedy som si púšťal filmy na mizernom videorekordéri a VHS kazety s pirátskymi kópiami príšerne nadabovaných titulov kupoval na podivnej burze od kdejakých pochybných kšeftárov. *** ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: GOLDEN CROWN = 1992 - réžia českého znenia = Marie Fronková, nenašiel som nijaké informácie k tomuto kinodabingu a preto mám podozrenie, že v kinách to bežalo s rovnakým shit dabingom aký je na VHS, tiež od GOLDEN CROWN + ČESKÁ DVD PREMIÉRA: VAPET = 14.10.2010 - vydanie do "pošetky". --- Zaujímavý teen film "šmrncnutý" sci-fi, s celou kopou začínajúcich stars. Takýto mix žánrov, typický pre 80´s mám rád a značnú úlohu zohrávajú aj nostalgické spomienky na pirátske kópie zo SKY MOVIES, tak neodolateľne tlmočené jedným hlasom zanieteného cinefila (a distribútora v jednej osobe). (8.10.2004) ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Můžete klidně říct, že jsem primitiv, když mi k radosti stačí, a teď budu citovat kolegu monologa, "dialogy debilní jak noha". Ale když jsem zpracovával titulky k tomuto filmu, byl jsem uchvácen a nechtělo se mi vůbec odejít na toaletu. Film s cynickým a zápornějším záporákem jsem dlouho neviděl. Tenhle příběh uvádějící věčné téma pomsty přinesl do filmu něco zvláštního, alespoň mi to tak připadalo, protože scénář některých pasáží, mi přišel velice originální. A to se cení. A každý, kdo si přečetl můj profil, ví, že nápady jsou to, čeho si u filmů cením nejvíce. A v tomto případě má u mě auto Charlieho Sheena plnou nádrž v podobě pěti hvězdiček. ()

Stranger885 

všechny recenze uživatele

Film z roku 1986 na který jsem se díval poprvé v roce 2014, takže určitá nostalgie mnou proudila, jako když strčíte prst do zásuvky. Klasický VHS film s dobrou hudbou jako z akčňáku z Jean Claudem. Místo něj tady máme hrdinu Charlieho Sheena, kdy pohled na jeho výraz tváře mě neustále rozesmívá :). Film je ale jinak slušný a zajímavý. Dodge/Chrysler M4S na tu dobu dobrá střela. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ten kluk včera mi dal pěkně zabrat. Kdybych ho nezkusil zabít, vyhrál by." Mám rád smysl pro fair play, takže mi "sympaťáci" typu Packarda docela chutnají k večeři. Ale jelikož se mě ještě nepokusili zabít, ani mi ukrást mého rodinného mazlíka, tak ho nechám na starosti Jakeovi, Jamiemu, jeho obrazu, či co to vlastně bylo. Mně se totiž docela líbily ty závody na zvlněné vozovce, servírky na kolečkových bruslích i rezignující šerif. Takže si dám s partou padouchů stylového panáka brzdovky na rozloučenou a pokud se ještě někdy potkám s tímto sci-fi béčkem, tak před ním nebudu utíkat, protože je rychlejší než já. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (16)

  • Skankova (David Sherrill) fráze "I don't know, but whoever he was, he is weird and pissed off" je odkaz na slavný horor Věc (1982), kde zazněla podobná věta. (Fenk)
  • Na výslovné přání vedoucího ateliéru se ve filmu objevili potomci tří slavných herců Charlie Sheen, Nick Cassavetes a Griffin O'Neal. (Fenk)
  • Režisér Mike Marvin chtěl původně do filmu obsadit Johnnyho Deppa, ale studio bylo proti. (Fenk)

Reklama

Reklama