Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Balls Out: Garyho Výzva je ďalšia pošuková športová komédia...v ktorej "exceluje" Seann William Scott, ktorý sa už určite nezbaví nikdy nálepky Stiflera...pretože tu je opäť jednoducho magor, a aj ľudia okolo neho sú magori...má to pár vtipných miest, ale v celku ide o trápne nepodarenú športovo naladenú komédiu... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Leiner si vždy potrpel na totálne uletené komédie. Ale toto je ale trochu moc. Prvá polka filmu ma skôr srala ako bavila. Neskôr keď sa môj mozog otupil som sa už aj zasmial. Je to tak medzi 2-3* hviezdičkami. Dám tri, lebo som sa minimálne 6 krát zasmial tak za každé dva vtipy hviezdu. Ale slabé 3*. Veľmi slabé. Nabudúce poprosím od Leinera lepšiu prácu. ()

Reklama

Bart16 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu ve mě vyvolal film pocit,že se jedná o další z mnoha komedií,které hodně slibují,ale nakonec se nic zázračného nekoná.Ovšem naštěstí jsem se po pár minutách spletl.Danny Leiner je,co se týče komedií zkušený režisér(jeho komedie Zahulíme,uvidíme a Hele vole,kde mám káru,považuji v daném žánru za ty nejpovedenější).Navíc měl tentokrát k dispozici Seanna Williama ,,Stiflera,, Scotta,který má komediální talent v sobě.U Garyho výzvy jsem se nakonec bavil jěště víc než třeba u Pana tělocvikáře,takže neváhejte a dejte téhle nenáročné komedii šanci. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poslední dlouhou dobu koukám z valné většiny na kvalitní komplikované snímky. Obyčejná americká komedie pro mě tedy byla příjemným zpestřením. Seann William Scott je naprosto ideální materiál do podobných filmů. Ve filmech tohoto typu se dokáže postarat o zábavu a na větší roli prostě nemá dostatek talentu. Vzhledem k tomu, že se jedná o americkou komedii ze školního prostředí, která je situována převážně na diváky, kteří se v tomto prostředí rovněž pohybují, a tak je hloupost očekávat nějaký sofistikovaný humor. Veškerá legrace je zde založena na otevřeném hovoření o kopulaci, nechutňačinách, trapných situacích, popřípadě kombinacích právě zmíněného. Já se musím zastydět a sportovně uznat, že se snímku v mých očích občas podařilo býti vtipným. Děj není nudný a stále se někam vyvíjí, což je v komediích tohoto typu klíčové k udržení divácké pozornosti. Po dlouhé době jsem si připomněl, jak otřesný je český dabing. Zejména v novodobých snímcích. Bohužel se snímek těší takové popularitě, že jej v orginále nebylo možné snadno sehnat a nebyl jsem ochoten důkladnějšímu hledání věnovat nějaké větší kvantum času. S ohledem k faktu, že v originálu by byl film nejspíš lepší, přimhouřím při hodnocení malinko oči. Nemohl bych se na filmy tohoto typu koukat denně, ale jednou za časrozhodně neuškodí, nechat si malinko vygumovat mozek. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka Asia_Power. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott podal fakt dosť primitívny a debilný herecký výkon. Čakal som aspoň priemernú komédiu, na ktorej sa sem tam zasmejem, ale ako film ubiehal tak úsmev na tvári mi nevykúzlil. Všetko bolo skôr trápne ako smiešne. Na konci ma preklapili a trošku aj rozosmiali niektoré podarené hlášky, ale to bolo asi tak všetko. Dej, ani nič čo sa týka filmu rozoberať nejdem, predsa je to len video film, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Radšej nech sa Seann pustí do natáčania prcičiek, lebo takéto role ho len zahanbia. Pre mňa táto nezáživná komédia je na 30% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama