Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Málo dobrejch fórů, suchej hlavní představitel ( ta role by seděla Jacku Blackovi, ale očividně si přečetl scénář a utek) a vůbec celkově nepříliš vydařená komedie. Maggie Q všechno zachránit nemohla (i když se s pidišortkama hodně snažila) a závěrečný karaoke je dvakrát větší wtf než to z Božského Evana. 40% a beru to jako urážku mého oblíbeného sportu. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Ja mám takéto kravinky proste rád. Bláznivý dej, krajne nesympatický hlavný hrdina :), záporák, ktorý má prinajmenšom o "kolečko navíc", plejáda viac či menej (skôr viac) obskurných postavičiek, zo všetkých strán hrá Def Leppard...no a ping pong :) Sympatické je, že film sa s ničím nesere a ide na vec hneď od zazačiatku. No a Christopher Walken je boží - "What part of Sudden Death you didn´t understand?" ()

Reklama

uzzi 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná odechovka, která Vás přímo prosí abyste vypnuli mozek a smáli se šíleným vtipům.Film mě přišel jako kombinace Vybíjené a Žhavých výstřelů 2 jen o moc horší.Mile mě potěšilo, že tam nebyl žádný vtip o exkrementech a fekalií a pokud byl tak jsem ho nezaznamenal.Herci příjemně přehrávají,trenik jevtipný a ping-pongové matche jsou fajn a k tomu všemu to Maggie Q sluší.Není to film co si bude pouštět pořád dokola ale pokud si chcete odpočinout tak tímhle filmem nic nezkazíte. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pitomých a spíše trapných vtipů se tu najde docela dost, ale ten nápad na kungfu pingpong turnaje na život a na smrt je natolik praštěný, že naštěstí vytváří prostor i pro gagy nadmíru povedené. Je to tak trochu jako Vybíjená vymyšlená recesistickými vysokoškoláky na marihuanovém dýchánku... a dá se u ní slušně pobavit i za střízliva. 7/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama