Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Zíza 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla docela nudná (jejich rvačka, vyhození, zvracení do kostýmu, zavazování bruslí, škvíra v pravidlech, apod...). Ale poté mě zaplavila pořádná sprška humoru a to v době, kdy trénovali a kdy "odjezdili" svůj první zápas, při němž bylo zmíněno, jaká je to výhoda, když jsou ve dvojici oba dva muži... :-D It was very funny! ;-)) No a pak to spadlo do takového toho standardu Ferrellových filmů (Zelená je tráva, Moje krásná čarodějka, Vánoční skřítek, Mládí v trapu...), už jsem neviděla nic nového, co by mě překvapilo, rozesmálo... Takže to bude za 3*, pánové... :-) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jeff Cox, Craig Cox, John Altschuler, Dave Krinsky .. Oheň a led. Jak účelné spojení.. Bylo by celkem snadné odstřelit tuto komedii jako tuctovou podprůměrnou podívanou. Něčím víc na letmý pohled vlastně ani není. Už samotný příběh je ten nejpřímočařejší a do puntíku plní zavedené schéma. Jenže tento snímek je o drobných detailech, vypilovaných sestavách, kdy vždy hraje jeden úžasný song za druhým a atypické dvojici bruslařů s ksichty Will Ferrell (jeho kurs u mě značně stoupá) a Jon Heder - těm extravagantním klučinům to spolu vážně slušelo. A ono to vlastně stačí .. na bezmyšlenkovité, přesto zábavné večerní osvěžení. 70%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukám na film, ve kterém nesnáším dvě hlavní herecké jména a přesto jsem se u něj docela bavil, i když to všechno bylo zastřené tou vlnou nelibosti k něčemu takovému se odhodlat a podívat se na to. Will Ferrell ať se snaží sebevíc, nikdy mi nepříjde takový sympaťák, jako jeho parťáci z Frat Packu, jenže když se do toho přimotá pro mě dosud neznámý Jon Heder, nechápu, že se mi to může ještě trochu líbit. I když jako komedie mi to všechno příjde opravdu průměrně, jak po příběhové tak po humorné stránce. A i když se zde jedná o sport, jedno jaké, dycky to skončí stejně. Jako všechny filmy tomu podobné. --- Problémové dětství? No jestli nazýváte 9 letýho kluka s 35 letou přítelkyní problémem... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

V rámci tv orby Frat Pack je to tak asi průměr, což mi i tak stačilo na to, abych se při sledování výborně bavil. Zlášť super je Will Ferrell na kroužku anonymních sexuálních maniaků. "Musíte udělat něco, co tu ještě nebylo. Mohl jsem se stát trenérem olympijského týmu. Moc jsem o to stál, tak jsem vymyslel jednu figuru. Figuru, kterou ještě nikdy nikdo neviděl,tak převratnou a nebezpečnou, která by vymrštila tu dvojici až na špičku.Ale jako mnoho převratných nápadů to vyděsilo ty nahoře. Tak jsem odešel. Šel jsem tam, kde byli dost šílení, aby se o to pokusili.V Severní Koreji. Za bambusovou oponou jí říkají Železný lotos.Sledujte tu eleganci, tu krásu. Málem to dokázali, až pak..." - "Proboha. Je mrtvá?" ()

Silence 

všechny recenze uživatele

Ledově ostří... krásný odraz, stylově provedený trojitý rittberger a.... tvrdý pád na hubu. Komedie, která se měla věnovat prioritně dvoum ledově ostrým krasobruslařům, se rozmělnila slabými a slaboduchými vedlejšími liniemi. Z potenciálu, který v sobě Ferrell a Heder v těchto rolích měli, tak vidíme jen sympatické epizodky, které ale nemají šanci přerůst... stačilo by jen ve vtipný film. Někdo by si tu zasloužil tvrdý pád na... ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Podle vlajek vztyčených při ceremoniálu by se na medailových pozicích umístili USA, Severní Korea a Švédsko. Švédsko nezískalo medaili v mužích-jednotlivcích od roku 1929 a Severní Korea dokonce nikdy. (Bajda)
  • Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec. (CjKukis)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Partners. (Raccoon.city)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama