Reklama

Reklama

Herkules a ohnivý kruh

(TV film)
  • Nový Zéland Hercules and the Circle of Fire (více)

Obsahy(1)

Královna bohů Héra odnesla pochodeň s věčným ohněm a lidstvu hrozí záhuba. Nepřemožitelný Herkules je povolán, aby dal věci do pořádku. Jako vždy mu na dobrodružné pouti stojí v cestě řada překážek. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Seriál "Herkules" som ako dieťa pozerával a celkom ma aj bavil. Filmového Herkula som mal možnosť vidieť po prvý krát, nuž a nie že by to bolo vyslovene zlé, ale tie približne 40 minútové seriálové epizódy ma dokázali zaujať viac, než film roztiahnutý do takmer poldruha hodiny. Aj keď malo to aj svoje svetlé chvíľky, taktiež triky sú na TV film celkom uveriteľné, tak napriek tomu nemôžem dať vyššie hodnotenie ako 40%, keďže takéto hodnotenie som dal aj relatívne lepším filmom: ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to pořád spíš průměr, ale stejně asi jeden z nejlepších dílů Hercula v téhle podobě. Anthony Quinn je pro mě prostě parádní Zeus a tady si trochu užil nějakou tu menší lascivnost. Pobavilo, celkem snesitelné postavy, Hercules má skvělou parťačku, takže je vidět, že se to trochu někam posunulo. Ani tak už ale prostě nejásám. Jak člověk stárne, už to pro něj prostě není. Tohle opravdu chce vidět v mladším věku. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Třetí a pro mě nejlepší samostatný film o Herculovi. Proto ho rozeberu trochu podrobněji, ačkoli se to týká většiny těch filmů - výborná hudba a hlavně úvodní znělka, skvělá výprava, herci a na tu dobu výborné efekty. Nezapomenutelné scény ze zasněžených hor, Prometheus a celá ta cesta za ohněm. Kevin Sorbo podává dobrý výkon a jako vždy vynikající Anthony Quinn v roli Dia zde dostává nejvíce prostoru ze všech Hercules filmů. Nesmím samozřejmě zapomenout na půvabnou Tawny Kitaen, která od té doby působila až do samotného seriálu. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z řady Sorbových herkulovských filmů. Neřecky vyhlížející Kevin Sorbo zde s přispěním nejsenilnějšího Dia všech dob Anthony Quinna předvádí to, že jeho fyzickou sílu překoná jen síla, co má v srdci :D. Navíc je tu k vidění zmrzlý Prométheus a nejnaštvanější Héra (nebo spíše její oči) ze všech dílů. Zkrátka klasika mého mládí. 4* ()

fritol34 

všechny recenze uživatele

Někdo tady psal že už se na to nevydrží dívat když už jsou dospělí, nuže bylo mi 26 a pokaždé mi ukápne nostalgická slza z dob Xeny a Herkulese na nově. Pro mě je to na stejně úrovni jako barbar Conan, béčkovky se Segalem, Van Dammem, Stallonem atd. Ani nechci pomyslet co by ze mě vyrostlo za člověka bez takovýchto klasických dobro-zvítězí akčňáků. Jo a ještě nindža želvy ale ne ty nové proboha :) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama