Reklama

Reklama

Herkules a Minotaurovo bludiště

(TV film)
  • Česko Herkules v Minotaurově labyrintu (více)

Obsahy(1)

V tomto filmu se s Herculem setkáváme v době, kdy se již zdá, že všechny příšery na světě byly vyhubeny. Z Hercula se stal rolník, starající se o svou rodinu a vzpomínající na staré časy plné dobrodružství. Jednoho dne Hercula navštíví starý přítel Iolaos a spolu se vydávají do Alturie, aby přemohli bájného minotaura. (Stegr)

Recenze (61)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Raimiovský Herkules tu kradne úlohu Theseovi, tak ako predtým Orfeovi a Prometheovi. Bez toho chlapa by skrátka Európa na gréckych základoch nikdy nevznikla! Je tu zopár zaujímavých teoretických momentov, ako starnutie hrdinu, šírenie legendárnych príbehov a božské rodinné záležitosti, ale celé odfláknuté ako obvykle a celý film je navyše spolovice opakovaním scén z predchádzajúcich štyroch, čo je mimoriadne otravné, ak ste ich videli relatívne nedávno, alebo ak nie ste dieťa... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Poslední filmové Herculovo dobrodružství zavede našeho hrdinu do legendárního labirintu strašlivého netvora Minotaura. V první půli filmu se Herculovi vracejí vzpomínky a my můžeme vidět nejakčnější a nejlepší scény z předchozích dílů. Úsměvně působí hlavně, když jeho kamarád Iolaos vzpomíná na bitvu s Amazonkami z prvního filmu. Nicméně ti co ho viděli ví, že Hercules vrátil čas a tak by si Iolaos na to vůbec neměl pamatovat. :-) Film zakončuje sérii důstojně a upřímně si myslím, že i v dnešní době se najdou lidé co se na Herculovo dobrodružství podívájí rádi znovu. :-) ( 80 procent ) ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pátý a poslední samostatný film o Herculovi je dle mého názoru nejslabší ze všech těch filmů, po boku s Amazonkami. Nemůže za to ani tak film, jako nudné flashbacky z předchozích dílů, které zabírají snad polovinu filmu a vzhledem k tomu, že jsem to všechno viděl chvilku předtím, mě to vážně nebavilo. Ale i tak se to dá překousnout a objeví se také Ioalus. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější hrdina z dětství, ten díl považuji za nejslabší z celé série, ikdyž se mi líbí hlavní soupeř, Minotaurus je zobrazený celkem děsivě a škoda že nedostal víc prostoru a furt nám předhazovali nějaký Flashbacky. Kevin Sorbo pro mě navždy zůstane jediným Herkulem kinematografie, všechna čest Rockovi. ()

Pasifae 

všechny recenze uživatele

Faidro, tak si to tak neber, rozhodně ne tak, jako já si beru tu idiotskou úpravu, že Mínótauros měl být Diovým synem. Že jsem se spustila s Poseidónovým posvátným býkem, fajn. Ale s vlastním tchánem? To si vyprošuju. Jo a ta hvězdička je za Anthonyho, i když z jeho účasti na tomhle je patrné, že senilita nikoho nešetří. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Podle legend se Herkules nikdy do Minotaurova bludiště nepodíval, protože Minotaura zabil rek Théseus. (Darth Revan)

Reklama

Reklama