Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

sheilla 

všechny recenze uživatele

Film mi prisel jako takovy pseudo dokument typu Rok dabla, akorat se odehrava na Ibize a zabyva se elektronickou hudbou. Autenticitu a dokumentarnost pribehu dodavaji rozhory se znamymi Djs svetoveho vehlasu. Diky bujaremu zivotu plnemu drog a sexu prijde znamy DJ Frankie Wilde o sluch, ale ani to ho vsak nezlomi. Naopak ho to primeje ke zmene hodnot a k navratu zpet, kdy se z neho stava jeste vetsi hvezda. Clovek by rekl, ze film bude plny klise. Navrat byvale nemocne hvezdy na vyslunni si o to primo rika, ale omyl. Film ma spad, takze se clovek ani na moment nenudi, cemuz prispiva jak skvela kamera, tak naprosto zdrcujici herecky vykon Paula Kaye. Stezi mohu uverit, ze si tu lajnu aspon jednou nedal :-). Doporucuji vsem, at uz se jedna o fanousky elektroniky, ale ani ostatni rozhodne nebudou zklamani. Naprosto zaslouzene 4*. Po druhem shlednuti 1* zvysuju :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zpověď DJe, ve kterém je od každého kus pravdy jen překonvertovaná do té nejsyrovější a nejztřeštěnější podoby jaká kdy mohla být. Od tvůrců Human Traffic je tohle sice očekávané ale na druhou stranu dost závažné téma. DJ, který hraje a přitom neslyší se jen tak často nevidí a rozhodně za tím totiž stojí velký kus cesty osudem, který někomu není dán, ale někomu naopak jo, jenže ho není schopen využít nebo si ho naopak nevšímá. Příběh je o tom, jak někdo ke štěstí příjde a aniž si toho všimne vyprchá a už se nevrátí. Poté je ona síla vůle tím hlavním tahounem, který se snaží o nemožné a nakonec se daří i to, do čeho by člověk nevložil ani naději. Je to trochu vážná komedie, ale plná parádní taneční muziky, nádherné Ibizy a výtečné atmosféry razící si trnitou cestu skrz neskutečno a ačkoliv se to nezdá, rozhodně se mu to daří. Mimochodem se říká, že Paul Kaye většinu scén natočil vožralý jak kbelík a možná právě proto je všechno tak fantasticky autentické. Možná je tento film určen pro určitou cílovou skupinu lidí, ale věřím, že má co nabidnout i širšímu publiku. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kokos, čakal som film o vyfetovanom dídžejovi a dostal som poctivú a slušne zfilmovanú drámu o tom, že kde je vôla, tam je i cesta. Fakt, veľký rešpekt pred chlapíkom! Vo filme ma akurát srala spotená držka toho jeho 'vychcaného' manažéra. Ale až k nepríčetnosti! Záverečná scéna s deťmi to však všetko dala zase do pohody. Len ma trochu mrzí, že nepustili aspoň päť minút z jeho setov, lebo tie bíty  zneli pekelne dobre! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* na tuhle komedii z DJských luhů a hájů jsem narazil náhodou a natolik mě zaujal její příběh, že jsem si ji do pár dnů musel pustit - a nelituji. Ztřeštěná je dost, ale ne prvoplánově a humor vychází hlavně z chování a výpovědí "vymletých mozků", ale přitom to působí vše tak přirozeně. Polodokumentarní forma i přesvědčivost hereckých výkonů povyšuje tuto komedii o laťku výš. Navíc režisér dokázal film sympaticky zakončit, tak si rozhodně moje 4 hvězdičky zaslouží a doporučuji dál. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Něco takovýho jste ještě neslyšeli. Teda neviděli. Kokainová kočička nebo co to bylo, neměla chybu. Paul Kaye jako permanentně chlastající nebo sjetej šílenec neměl hcybu, ani chybu! Místama to bylo natočený dost vážně, ale kolikrát sem se musel fakt dost zachlámat. A nezapomenutelná je hláška, jak sděluje svýmu kámošovi, že 3 roky šukal jeho babu, ale jenom do prdele, protože sou kámoši, chch. A plno takovejch věcí, fakt dobrej film. Fakt. A pěkně mě zmátla ta informace o tom, že to je podle skutečné události. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)

Reklama

Reklama