Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kokos, čakal som film o vyfetovanom dídžejovi a dostal som poctivú a slušne zfilmovanú drámu o tom, že kde je vôla, tam je i cesta. Fakt, veľký rešpekt pred chlapíkom! Vo filme ma akurát srala spotená držka toho jeho 'vychcaného' manažéra. Ale až k nepríčetnosti! Záverečná scéna s deťmi to však všetko dala zase do pohody. Len ma trochu mrzí, že nepustili aspoň päť minút z jeho setov, lebo tie bíty  zneli pekelne dobre! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Na pozadí bašty taneční hudby - Ibizy se rozehrává výborné drama člověka, kterého drogy, alkohol a vrozená vada stáhly až na nejnižší dno existence. Toto osobité dílo však divákovi přináší poselství o tom, že z každé těžké životní situace, jakkoliv se jeví bezvýchodná, se dá dostat. Stačí jen zabojovat a přemoci svou vlastní rezignovanost. Michael Dowse pojal své nezávislé dílko polodokumentárním způsobem, což příběhu dodává na autentičnosti, stejně jako styl pojetí plný místy až syrových scén a skvěle šílených kokainoplyšových "haluzí". Výborný film s perfektním Paulem Kayem, ve kterém si přijdou na své i diváci, kteří taneční scéně neholdují. ()

Reklama

ryoga 

všechny recenze uživatele

Ibiza is.... Frankie Wild is.... dva prsty hore Frankiemu!!! pekný filmík v ktorom je vidieť čo všetko Frankie Wild (síce v skutočnosti neexistuje) dokázal pre seba spraviť aby sa aj ako hluchý stal opäť DJjom - dokonca lepším a populárnejším než predtým keď nebol hluchý. Výborný výkon herca Paula Kaye. Výpovede známych DJjov ako Tiesto, PVD, Carl Cox robia film ešte zaujímavejším a reálnejším. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný snímek, který si mohou fanoušci taneční hudby a lidé, kteří z nějakého důvodu zbožňují klubový život, zamilovat. Já stojím na opačné straně barikády a stále jsem se skvěle bavil. Je to takové správně švihlé a třeba to vzdorování drogové závislosti ztělesněné obřím jezevcem (či co to bylo) nemělo chybu. Výpovědi "svědků skutečných událostí" mi trochu neseděly a být zakomponované více do děje (jako třeba v Pirates of Silicon Valley), neměl bych po formální stránce co vyčítat :-) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* na tuhle komedii z DJských luhů a hájů jsem narazil náhodou a natolik mě zaujal její příběh, že jsem si ji do pár dnů musel pustit - a nelituji. Ztřeštěná je dost, ale ne prvoplánově a humor vychází hlavně z chování a výpovědí "vymletých mozků", ale přitom to působí vše tak přirozeně. Polodokumentarní forma i přesvědčivost hereckých výkonů povyšuje tuto komedii o laťku výš. Navíc režisér dokázal film sympaticky zakončit, tak si rozhodně moje 4 hvězdičky zaslouží a doporučuji dál. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno