Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

KafuR 

všechny recenze uživatele

Druhá návštěva chrabrých mužů ze středověku těží z úspěchu prvního dílu a nabízí jeho volné pokračování, bohužel už však v celkovém konceptu dost vykrádající zmíněnou jedničku. Dějové schéma je skoro stejné, přidalo se pár nových vtípků, které zůstaly v prvním dílu nevyužity a celá ta zábava se zakončila tradičně netradičním koncem, který čpí až závanem černého humoru. Kdo byl ale z jedničky unešený a má rád Rena a Claviera, tak mu jejich společné kratochvíle v chodbách času určitě pohodový večer nezkazí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rytíř a jeho sluha ze středověku podruhé u nás a snad ještě ztřeštěnější než předtím. Ve druhém pokračování je dostatek toho, co bylo nedostatkem jedničky. Až na jedno. Je to poměrně zamotané a mírně se ztrácí přehlednost. Na dvojce se evidentně nešetřilo, a oproti skromně působícím předchůdci, se produkce plácla přes kapsu. Triková a technická stránka vypadá mnohem nákladněji. Rovněž výprava je propracovanější. Děj, jak už jsem zmínil v úvodu, je oproti jedničce poměrně překombinovaný, ale stále ještě velmi invenční, a co je hlavní, pokračování je vtipnější, bláznivější, dynamičtější a možná nebýt stěžejního nápadu z jedničky, bylo by to na plný počet. Dvojka přechody v čase využívá ztřeštěným způsobem a vznikem absurdních situací a gagů. Jean Reno & Christian Clavier do toho šli opět naplno a dali vzniknout pokračování, které svůj originál dokonce předčí. 80% ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Co mají společného Jean Reno, Christian Clavier a odpad!? Tento dvouhodinový pochybný hektický flák, kde je každá další rádoby legrační scéna o to smutnější, když vidíte, jak se k ní ponížili dva přední současní francouzští herci. Toto druhé pokračování je jen nešt'astný škvár a nezaslouží si být spojován s perfektním prvním dílem. Chtělo by to vrátit se v čase do dob natáčení, rozdupat kameru, rozehnat štáb a spálit scénář. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Po prvních skvělých návštěvnících, přišel i druhý díl, který už je o něco slabší. Středověká mluva a hlášky z ní plynoucí jsou opět skvělé, ale co mi na filmu vadilo, byli podivné postavy z přítomnosti, které jednaly nerozumně a nelogicky a to především postava Beatrix, kterou si tentokráte střihla nějaká úplně jiná a nesympatická herečka, která roli totálně nezvládla. ()

totalySICK 

všechny recenze uživatele

"Co tady chcete?" "Přístřeší a stravu!" --- "Co je to za divný čokly? Vypadají skoro jako vlci.. Proboha! Jsou to vlci!" --- "Co dělá v té komoře na košťata?" "Řekl bych, že si ulevuje." Co se týče prvního dílu, tak je dvojka pouze slabší odvar, má přeplácaný a nastavovaný děj s poněkud mizernou zápletkou, nicméně stále běhěm filmu doslova umírám smíchy a to je podstatné. Škoda jen, že Beatrice hraje jiná herečka, jelikož Valérie Lemercier byla naprosto okouzlující. Ovšem uznávám, že mírně fekální humor nejspíš není pro každého, každopádně pár hlášek vešlo do dějin, takže jedna z mých srdcovek, hehe. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama