Reklama

Reklama

Felix a Rose - Láska po francouzsku

  • Česko Felix a Rose (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kdyby nebylo stávky na pařížském letišti, ti dva by se určitě nepotkali. Jejich životy i povahy jsou úplně odlišné. On utíká za ženou, o které si myslí, že ji pořád miluje. Ona utíká od muže, o kterém si myslí, že ho už nemiluje. On má letět první třídou z New Yorku do Mnichova. Ona má "last minute" letenku do Mexika. On je na pokraji nervového zhroucení, ale nehodlá si to připustit. Ona si poprvé uvědomuje, že její dosavadní život byl omyl. On je diskrétní, mlčenlivý a uzavřený. Ona je upovídaná, nepřehlédnutelná a nepřeslechnutelná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (50)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ztraceno v překladu na francouzský způsob? Dá se to tak říct. Jsou zde stejné rysy (dva lidé, kteří nechtějí být sami). Jenže zde chybí ten pocit osamění a nějaký ten moment, kdybych si řekl "Tak to je něco úžasného!". Přesto ale mohu doporučit, protože Jena Reno mi potvrdil, že je charismatický herec a Juliette Binoche byla neuvěřitelně půvabná. (Možná to bude rouhání, ale v některých momentech mi připomínala jedinečnou Audrey Hepburn). A jak říkám, kdyby Sofia řekla, že pro natočení Ztracena v překladu se rozhodla po zhlédnutí tohohle filmu, tak bych jí to věřil. ()

tereza.s 

všechny recenze uživatele

Tak tady mě Juliette Binoche opravdu zklamala. Ale za to nejspíš nemůže ona, ale produkce. Takovou dámu do role takové no ehm. buranky. Pardon, ale opravdu se sem nehodí. Zato Jean Reno, stále elegán, skvělý herec, co jen dodat. Film nemá strhující příběh, taková klasická odpočinovka, ale nechci tomu nějak výrazně ublížit, chvílemi jsem se docela i bavila... Zkrátka průměr ()

Reklama

DaleCoper 

všechny recenze uživatele

Z bahna podprůměru film dostávají výkony obou hlavních představitelů hlavně Jean Reno jehož nerozhodnost a rozpaky jsou někdy dojemné. Juliette Binoche mi v první půlce kdy trochu vypadala jako pětidolarová šlapka lezla na nervy ale v druhé polovině už to bylo O.K Ten český distribuční název taky vymyslel nějaký genius jako kdyby nestačilo Felix a Rose. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +závěr -je to pouze taková romantická jedohubka s prostinkým dějem/// Je to taky film postavený pouze na dvou hercích a je to taky film o tom jak je jednoduché se zamilovat. Moc jsem od toho nečekal, ale kvůli Renovi jsem se na to mrknul. Chtěl jsem ho vidět i v jiné roli :-)/// Celkem 40%/// ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Hodně tuhá romantika s depresivní příchutí diváka pomotá po pařížském letišti tak dlouze, až vznikne dojem několika dní, místo hodin, v kterých se sbližování odehrává, herci nepředvedli nic, co by vybočovalo z jejich stálého projevu, jen Reno zde má vlasy a Binoche make-up, a celkově svému podtitulu Láska po francouzsku snímek dělá ostudu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Danièle Thompson napísala scenár k filmu už začiatkom 90. rokov s tým, že bude produkovaný niektorým z hollywoodskych štúdií. (m.a.t.o.)
  • Postava Rose je pomenovaná po Rose Luxembourg, poľskej socialistickej aktivistke, ktorá bola zavraždená v roku 1919. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama