Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná špionážní komedie stavící na hereckých výkonech Jeana Rena a Christiana Claviera, hudbě Erica Leviho a režii Jeana Marie Poiré. Ano, je to blbost, ale musím se přiznat, že když jsem to viděl ve třinácti letech v kině, tak jsem mnohokrát spadl smíchy na zem. Od té doby jsem to nesčetněkrát viděl na videu a vždy se u toho skvěle bavím. Škoda, že soundtrack je prakticky nesehnatelný. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Reno s Clavierem v akční komedii, to nemůže dopadnout špatně. Ale po zhlédnutí těch 70 % chápu, na vině je scénář! Námět byl v pořádku, Reno jako žárlivec kterému všichni tají pravdu, ale od prozrazení šel film k šípku a akce se Zargasem je celá k ničemu. K dabingu asi jen tolik, že Soukup na Rena a Meduna na Claviera je mnohem lepší kombinace, ale to jsme poznali až po Návštěvnících. Na druhou stranu, díky hlasu Borise Rösnera je postava Žraloka komediálnější. ()

Reklama

M0rSalis 

všechny recenze uživatele

Tohle je bláznivá komedie v pravém slova smyslu, jedno se frantíkům musí nechat, mají úžasné a osobité komedie. Jean Reno a Christian Clavier už prostě tak nějak k sobě patří a jde jim to dobře, když připočteme krásnou Isabelle Renauld a svéráznou Valérii Lemencier, tak jde vskutku o hvězdné obsazení. Tuto komedii můžu vidět třeba tisíckrát ale část kdy Reno v amoku jede s Clavierem v autě je stále neuvěřitelně vtipná. ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

** (32 bodov zo 100) Film nic moc, typicky francúzsky film zalození na takej pochabosti spletitosti deja. Nezaujimave a fadne, ale to je u takychto zanroch dost caste, nudil som sa pri tomto filme, a budete sa nudit asi aj vy. Neodporucam pozerat, iba ak mate radi Jeana, aj ked ani ten nebol moc presvedcivy! Nechapem ako je mozne ze ste tomu dali tolko hviezdiciek ??? ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Francouzská šílená komedie v plné síle, možná se snímek příliš rozpadá na jednotlivé - mnohdy velmi, velmi vtipné a zábavné - scénky a herci se příšerně předvádějí, než aby hráli, o to ale zase až tak nejde. Dvojka Reno + Clavier spolu dokáže rozehrát partii o nesmírných obrátkách, a tak je tento film, sice nenáročnou, ale hodně zábavnou záležitostí. Ústřední zápletka je pak také správně "francouzská" a příjemně pikantní. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)

Reklama

Reklama