Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Další z mála výtvorů francouzských filmařů,který jsem si oblíbil.Na rozdíl od depresivních Gabinů a přiblblých Funesů,tady vznikl film,který je úplně ztřeštěný,vtipný a zábavný.Jean Reno je zde v plné formě a je radost sledovat,jak se v ději,který se nezadržitelně řítí kupředu,pohybuje jako ryba ve vodě. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Film jakž takž drží pouze skvělí Reno s Clavierem, jinak na mne Corned Beef působil jako ptákovina slepená bez ladu a skladu, stavící pravě a pouze na dvou výše zmíněných; v Návštěvnících jim to spolu šlo mnohem lépe (tam však, pravda, měli mnohem lepší scénář). Na červený puntík (13.10.´10) bych to tedy rozhodně neviděl... 60% ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá francouzská komedie, která nabídne několik docela povedených srandovních situací, nicméně v tomhle směru až tak úplně mé představy nenaplnila. Vyzvednul bych zajímavou zápletku a ztřeštěný děj, který šlape ve slušném tempu a sype jednu zběsilou scénu za druhou. Mírně jsem byl ale zklamán nikterak vydařeným, nevýrazným koncem. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pamatoval jsem si tento film z kina jako naprosto skvělou ztřeštěnou francouzkou parodii na akční filmy s prchlivým Jeanem Renem a užvaněným Clavierem a vlastně téměř stejným týmem z filmu Návštěvníci. Po nedávném shlednutí mi ale film působil velké potíže dotáhnout sledování až do konce. Už to nebylo tak báječné jako před mnoha lety. Film naprostro ztrácel tempo a v samotném závěru byl spíše trapný. Nicméně, do vyvrcholení hlavní zápletky je to pořád můj oblíbený Corned Beef. Prostě, první půlka filmu naprosto senzační, druhá mírně trapná a krapet nudná. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno