Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

buldock 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem zvažoval , že tento snímek ohodnotím pouze 3* , ale nakonec za skvěle zahraného špióna "Žraloka" v podání impozantního Jeana Rena jednu * přidám , protože jeho výkon je opravdu opět jak je u něj dobrým zvykem skvělý! Zbytek filmu bez něj by byl jen další přitroublou průměrnou bláznivou komedií , kterých lze vidět desítky , ale právě Mistr svého oboru Jean Reno (nemohu si s tím přirovnáním pomoci) jej posunuje výše , bravo! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo momentální náladou, možná (spíše) ne, ale tenhle film se mi vlastně skoro vůbec nelíbil. Nebýt Jeana Rena, díky němuž bylo několik momentů lehce úsměvných, šlo by snad o naprostý průšvih. Ano, já vím, že všechna ta trapnost, přehnanost, ukřičenost a zběsilost měla být vtipná... Jenže nebyla. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Poslat svou ženu do postele k jinýmu, aniž bych věděl, že jsem jí tam poslal je báječná myšlenka. Tohle se může stát jen manželům špionům a je to přesně ten jedinej důvod proč nejsem špión. Ovšem zase z opačného konce, kdyby mě manželka posílala do postele jiných krásných dívek, tak to už má docela své kouzlo. No, ať tak nebo tak, určitě by pak byly zajímavé romantické večeře a ty zážitky z práce pak. "Miláčku dneska jsem šoustala s tím arabem, abych z něj vyyšoustala, kde se schovává Usáma bin Ladin. Asi za to dostanu státní vyznamenání a co ty lásko jak bylo u tebe v práci ?" "Nic moc miláčku, já zase šoustal z manželkou ministra iránský vlády, abych z ní dostal, kde manžel schovová jaderné zbraně." Tomu se říká vztah plnej romantiky a tomuhle filmu se říká film plnej bláznivýho humoru. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zvláštní faktem, že to s ním je jako na houpačce. Úvod mě pobavil, pak dvacet minut nic, pak přijde brutální prostřední část filmu, kdy jsem se několikrát opravdu od srdce nahlas zasmál a potom zase konec takový nemastný neslaný. Jako by režisér jednu chvíli pil tři kafe denně a pak to omezil jen na jedno. Každopádně Reno je ďábel a Clavier mu zdatně sekundoval v roli tak "trochu" dotěrného manžela. 70 %. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Výborné francúzske ohliadnutie sa za ich 90.tymi originálnymi rokmi poctivej filmariny, vďaka ktorej držali európsku vlajku k UnHollywoodu. Opätovne však snímka drží silnejšie pokope skrz epizódy, než by mala vytvoriť excelentný dojem z filmu ako celku (Fantomas, etc...). Každopádne fantastický francúzsky staromódny strih, Reno a typické francúzske nezničiteľné autá - neskutočné, čo z nich dokážu vyžmýkať. A záverečná pieseň? Lévi začína. Passion for France....(ČT 1, 07.07.2011) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama