Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Podarená francúzska komédia so špionážnym príbehom a bláznivou zápletkou keď sa Jean Reno ako tajný agent nevedomky delí o svoju snúbenicu s Christianom Clavierom, ktorého manželku Valérie Lemercier použila tajná služba na odpočúvanie kolumbijského plukovníka obchodujúceho so zbraňami. Táto trojica spolu Isabelle Renauld tvorí jadro všetkých gagov a celkom im to ide preto zrejme dostali šancu aj v komédii Návštevníci, kde excelovali. 70% ()

spookee odpad!

všechny recenze uživatele

Asi ještě žádné DVD jsem nevyhodila do koše s takovou chutí a zadostiučiněním jako Corned Beef. Nevím, co mě na tom filmu sralo víc, jestli otřesná kamera, trapná hudba nebo režie, bezduché dialogy, nevkus... Toto snad nemůže uspokojit ani bezelstného diváka. Naštěstí to pro mě nebyla zas až taková ztráta času, protože jsem při tom stihla udělat nějaké ty domácí práce. Tímto ruším své celoživotní zasnoubení s Žánem. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zběsilá akční komedie, která navazuje na francouzské šílenosti sedmdesátých a osmdesátých let. Špionážní zápletka sice působí docela seriózně (to koneckonců Francouzi uměli skvěle), ale dvojka Reno Clavier kolem ní rozjíždí změť tu méně a tu více šílených scének, které jako kdyby vypadly z klasických Funesovek/Belmondovek. V devadesátkách mě Operace Corned Beef úplně minula a tak byl tenhle návrat v čase až překvapivě příjemný...70% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem od trojice Clavier/Reno/Poiré čekal přece jenom trochu víc. Vím, že moje vnímání je zkreslené a zničené Návštěvníky a tak mě máloco pobaví na stejné úrovni. I tak to ale byla moc fajn komedie, kde jsou v hlavní roli kvalitní scénář, dobrá režie a skvělé výkony herců, což je přesně to, co člověk od filmu chce. 75% ()

NoIdentity 

všechny recenze uživatele

Jak je to jednoduché natočit skvělou komedii, stačí mít jen dva virtuózní herce, navzájem je proti sobě rozeštvat a zavřít do jednoho auta. Škoda té nové BX, té je mi fakt během filmu docela líto, jak jí postupně dávají na zadek, ale jinak musím říct, že mě tahle blbina naprosto uchvátila. Svébytný druh humoru nejspíš nesedne všem, nicméně těm, kterým ano, připraví skutečný zážitek. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)

Reklama

Reklama