Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

laciná fraška kombinující matrix a bayeovu skálu,s řádně obtloustlým stevenem,který tímto filmem definitivně pohřbil svojí slibnou kariéru.laciné hlášky a rapující negři vás pekelně rozesmějí.Nechápu,jak mohl Steven tak strašně přibrat...od Lovce Policajtů neutel ani rok.Jeho škoda,to co se zněj stalo je komické. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Vynikajici vykony hercu, inteligentni akcni film s inteligentnim scenarem, dokonala hudba, vyborne bojove sekvence stridaji duchaplne zabery trochu priblizujici charaktery hlavnich postav. To vse pod taktovkou genialni rezie....................... tak tohle vsechno v tomhle filmu NEUVIDITE. Bohuzel. Ani jediny film se Seagalem nestal ani za zlamanou gresli a tenhle to jenom potvrzuje. ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelný film se Stevenem Seagalem, i když vykrádající slavnější snímky (Matrix, Skála). Rušivě působí rádoby-drsná zloduška. Ovšem celý snímek podporuje drsná (ať již rapová, nebo rocková hudba) a Steven (nebo, že by dubler??) předvádí stále ještě hodně ze svého umu a střih samotný ještě není tak debilně "stroboskopický" jako v pozdějších snímcích. Na jedno skouknutí těch 90 minut uteče vcelku příjemně. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

po dlhsiom case som aj ja mal tu cest pozriet magnum opus stevena seagala, ktory po lovcovi policajtov dostal druhy, a to mozem jasne deklarovat, ze velky dych a chut do prace. k tomu mu bolo dodanych par bubakov naviac, pretoze producenti dostali vieru, ze seagal je opat na vyslni. ale chyba!!! peniazky su nenavratne fuc a steven az prilis velmi vydychol, az sa takmer zadusil. nastastie, steven ete dycha a vyraba kultove ultrashitove vypalovacky pre svojich hardcore fanusikov ako som ja. inac spat k filmu. jednou velmi nepochopitelnou vecou je pre mna obsadenie ja rula a jeho tvrdych vyrazov tvare. taktiez sa pytam, co vlastne pohltil cely rozpocet? smutne si musim odpovedat, ze sa to asi nikdy nedozviem... no to je vlastne jedno, pretoze reziser, ktoreho meno som pocul prvykrat (a to si myslim, ze som vo filmoch zbehly), sa pokusil zamotat cely dej, aby divak rozmyslal nad zapetkou a nebol len v nemom uzase nad "bayovskou" coolovou akciou. je to strasne smutne skonstatovanie, no uprimne, ale veru sa mu to nepodarilo ani v jednej minute filmu. bojovnici, ako vystrihuty z matrixu, ktorych jediny uder vas posle peknych par metrov dozadu, priblbli vazni a spravodlivost v ich rukach a konecne velke finale s moralnou pointou a najdenim boha a penazi robi celkovo tento zaujimavy kusok opat a raz, sice nadpriemernou, ale predsa len srackou hodnou ryhcleho zabudnutia... ()

strougy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se to Seagalovi nakonec povedlo. Dospěl už na absolutní filmové dno, odkud už snad ani není cesty zpět. Něco jako toto se vidí skutečně málokdy. Asi poprvé jsem viděl "herce", co ať už má vtipkovat, brečet či se mlátit s padouchy, tak nezmění ani na chvilku výraz. Navíc je Steven už fakt celkem tlouštík a nevěřim mu ani za mák, že by ještě zvládl někoho zmlátit (zvlášť speciální komando), což je u takového filmu celkem problém. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)
  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Scénář k filmu byl napsán již před deseti lety pod názvem The Rock (Skála). V té době byl však zfilmován jiný scénář se stejným názvem, a tak tento scénář musel “počkat“ deset let, než byl zfilmován. (becki_tu)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno