Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

SeBig 

všechny recenze uživatele

libovej filmek...příběh skvělej mám rád filmy který se odehrávaj ve věžení..herci taky dobří a docela jsem se divil a hodně mě to bavilo film nabitý akcí a napětím..soundtrack taky výbornej krásně se do situací hodil a stejne tak i záporné role a ta jedna pěkná čičinka která byla k nakousnutí! No prostě libovka! ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

po dlhsiom case som aj ja mal tu cest pozriet magnum opus stevena seagala, ktory po lovcovi policajtov dostal druhy, a to mozem jasne deklarovat, ze velky dych a chut do prace. k tomu mu bolo dodanych par bubakov naviac, pretoze producenti dostali vieru, ze seagal je opat na vyslni. ale chyba!!! peniazky su nenavratne fuc a steven az prilis velmi vydychol, az sa takmer zadusil. nastastie, steven ete dycha a vyraba kultove ultrashitove vypalovacky pre svojich hardcore fanusikov ako som ja. inac spat k filmu. jednou velmi nepochopitelnou vecou je pre mna obsadenie ja rula a jeho tvrdych vyrazov tvare. taktiez sa pytam, co vlastne pohltil cely rozpocet? smutne si musim odpovedat, ze sa to asi nikdy nedozviem... no to je vlastne jedno, pretoze reziser, ktoreho meno som pocul prvykrat (a to si myslim, ze som vo filmoch zbehly), sa pokusil zamotat cely dej, aby divak rozmyslal nad zapetkou a nebol len v nemom uzase nad "bayovskou" coolovou akciou. je to strasne smutne skonstatovanie, no uprimne, ale veru sa mu to nepodarilo ani v jednej minute filmu. bojovnici, ako vystrihuty z matrixu, ktorych jediny uder vas posle peknych par metrov dozadu, priblbli vazni a spravodlivost v ich rukach a konecne velke finale s moralnou pointou a najdenim boha a penazi robi celkovo tento zaujimavy kusok opat a raz, sice nadpriemernou, ale predsa len srackou hodnou ryhcleho zabudnutia... ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak a po Lovci policajtů znovu Steven ve filmu s velkým výskytem černochů. Tentokrát, ale obsazení není takové, a ani hlavní ženská postava se tolik nepovedla. Ty modrý stíny jsou prostě k naštvání. Steven tentokrát nic nepředvádí kopání a mlácení se nadobro vytrácí. Přesto, možná kvůli slabosti pro filmy odehrávající se ve vězení, hodnotím 50% Možná kdyby se každej nesnažil jen odsoudit Seagala tak by přišel na to, že je to průměrnej akční film. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Jak jsme se to učili na základní škole s přímou úměrou? - Čím víc, tím víc - vzpomínám si dobře, že? Takže: čím je Seagal starší, tím horší má filmy...Bohužel realita je někdy krutá, ale Steven už se asi přežil..možná by to chtělo, aby si přečetl scénář, než roli přijme...a nějaké to kilo dolů by také neškodilo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ok původně jsem ten film trochu nadhodnotil, ale i tak si nemyslím, že by to byla až taková sračka co údajně Seagala vyhnala z kino ligy, jak to každej píše. To si tedy nemůžu pomoct, ale tady byl Stevo ještě v poho a filmy co točil měli úroveň. Tady se jenom poprvé vymkli z podkontroly drsní negři a spousta hlášek tu působí nuceně a některé ty rádoby husté postavy vyznívají hodně komicky. Nicméně Seagal ještě pár solidních bitek předvede (hlavně sekvence na ošetřovně je pecka) a záporák v podání Chestnuta co se z ničím nesere a odstřelí klidně i fláterníka byl taky dobrej, takže na 4* už to nemá, ale pro mě furt koukatelnej nadprůměr.60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)
  • Záběry parašutistů vyskakujících z letadla byly použity z filmu Navy SEALS (1990). (becki_tu)
  • Scénář k filmu byl napsán již před deseti lety pod názvem The Rock (Skála). V té době byl však zfilmován jiný scénář se stejným názvem, a tak tento scénář musel “počkat“ deset let, než byl zfilmován. (becki_tu)

Reklama

Reklama