Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Figu 

všechny recenze uživatele

Doháním resty u chlapců tvrdé akční doby mýho dětství a u Stevena mi unikal vždy Half Past Dead. Zde se trochu Seagalovi musím smát, protože vyrovnávat se Stallonemu a JCVD se nemusí vždy vyplácet. Byl tu jeden Kriminál, jeden Příkaz k popravě a tím by to mělo asi končit. Dobře i Tango a Cash beru. Navíc přikořeňovat film drsnejma efektama a svěží disko muzárnou to už je težkej průseroextrémek!. Jinak už si můžeme pomalinku všímat kulatícího se hlavního hrdiny... Bohužel! 50% ()

Apophis odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal svého času natočil několik pěkných filmů. Vlasně čtyři, pěkné filmy: Tajný agent Jack T., Těžko ho zabít, Aljaška v plamenech a Glimmer Man. Od té doby se dívám na každý nový film se Seagalem v naději, že se vyrovná těmto čtyřem. Koukám, koukám...ale marně. Jak jsem již zmínil v jiném komentáři, tento záchvat kvality ho poněkud opustil. Ale poďme k tomuto filmu. Scénář tohoto filmu byl "odpad". Herecké výkony, rovněž "odpad". Režie, hádejte...ano, opět "odpad". O hudbě ani nemluvím! CO TO BYLO ZA SLÁTANINU!!? Ačkoliv jsem se opravdu, ale opravdu snažil, nenašel jsem na tomto filmu jediné pozitivum! Žádný kladný bod, nic! A nakonec trapný tik v oku téměř každého "hrdiny", (moment, to asi mělo být mrkání...). Jednoduše, koukat na tuto ... vyžaduje silné nervy a navíc je to ztráta času! Jen tak na závěr pro pobavení: Podle tohoto filmu, vrtulníku, který nejprve narazí do věže a potom proletí střechou stále zůstává funkční nejen kulomet, ale i oční zaměřování... Také vám to připadá zvláštní??? ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelný film se Stevenem Seagalem, i když vykrádající slavnější snímky (Matrix, Skála). Rušivě působí rádoby-drsná zloduška. Ovšem celý snímek podporuje drsná (ať již rapová, nebo rocková hudba) a Steven (nebo, že by dubler??) předvádí stále ještě hodně ze svého umu a střih samotný ještě není tak debilně "stroboskopický" jako v pozdějších snímcích. Na jedno skouknutí těch 90 minut uteče vcelku příjemně. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Jestli si tvůrci mysleli, že když natočí stominutový film, kam nastrkají hafo černochů, důchodce Seagala a jednu pěknou mrchu, tak budou mít zaručenou akční podívanou, tak se hrubě spletli. Příběh je tak strašný, že by ho za pitomost prohlásilo i pětileté dítě. Přiznávám, nemám rád rapování a v tomhle filmu je buď rapování nebo Seagal, občas oboje dohromady, což je smrtelná kombinace. Seagal opět ukázal, že Přepadení v Pacifiku už nepřekoná a bude pořád točit donekonečna tokové sra***. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejhorší, co se může stát akčnímu filmu, ve kterém neúčinkuje žádný herec, je nechat postavy o něčem vážném diskutovat. Zvlášť když věty jsou sestavené z těch nejotřepanějších klišé. V takových chvílích to má skoro blízko k parodii (pouze to tvůrci mysleli smrtelně vážně). Film, jehož název poměrně přesně vystihuje Seagalovu kariéru, ale kupodivu nebyl až tak strašný, jak jsem čekal. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)
  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)
  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)

Reklama

Reklama