Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak a po Lovci policajtů znovu Steven ve filmu s velkým výskytem černochů. Tentokrát, ale obsazení není takové, a ani hlavní ženská postava se tolik nepovedla. Ty modrý stíny jsou prostě k naštvání. Steven tentokrát nic nepředvádí kopání a mlácení se nadobro vytrácí. Přesto, možná kvůli slabosti pro filmy odehrávající se ve vězení, hodnotím 50% Možná kdyby se každej nesnažil jen odsoudit Seagala tak by přišel na to, že je to průměrnej akční film. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...obávam sa,že aj v rokoch 80-tych za socializmu keď ľudia boli vďační skoro za akýkoľvek akčný film....by toto vyvolávalo len vysmešný úškrn...ten obltlstnutý S.S. navlečený v nejakom väzenskom "bodie" ..tie trápne reči...akčné scény :(......tak to už Jiři Krampol keď naháňal na motorke škodovku v časti Cyklista -seriál:Malý pitaval z veľkého mesta - tak už to bolo akčnejšie...kto videl pochopí...toto bol hrozný film - odpad.Viackrát nepozerám.originál dvd niekomu podarujem alebo zahodím. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal se pomalu ale jistě vydává z béčkových akčních filmů do vod céčkových braků. Tady to ještě nebylo nejhorší, ale spíš díky tupým vězňům a drsné záporačky, kterou zahrála Nia Peeples – ta ženská byla prostě nejlepší na celém filmu. Většina postav se tu chovala jako naprostí dementi, ale místy to byla i celkem prdel. Zazní několik srandovních hlášek, mrtvých tu bylo taky dost, leč bohužel alespoň na průměrné ohodnocení to vážně nebylo. Ale úplná sračka? Tak to ani omylem, znám ještě mnohem horší braky. 40% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dajte mi helikoptéru, lebo začnem plniť vrecia na mŕtvoly.“ (Pseudo)tvrdého rapera Ja Rula by som bol schopný ako-tak (skôr ako) akceptovať v trápnej komickej roličke natvrdnutého poskoka, ktorého stále všetci kopú do zadku a nakoniec mu niekto vystrelí mozog z hlavy. Ako tvrdého grázla z ulice, pri najbližšej príležitosti používajúceho streľbu obojruč? Ani náhodou, bejby. A Seagal? Ten tentokrát vyzerá mimoriadne fyzicky odpudivo. Takže renomé hercov zachraňuje aspoň drsňák Morris Chestnut (Jaskyňa, dvojky Anakondy a Prepadnutia v Pacifiku). Tým ale klady končia (no dobre, musím ešte spomenúť pôsobivú dekoráciu zhavarovanej helikoptéry a samopal zaseknutý v hermeticky sa uzatvárajúcich dverách, ale na 95-minútový film troška málo, nie?). Akcia je idiotská, sci-fi vložky bizarné (Alcatraz budúcnosti?) a dialógy silené („Poďme sa spolu porozprávať.“ – „So sviňami sa nerozprávam.“). ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Vynikajici vykony hercu, inteligentni akcni film s inteligentnim scenarem, dokonala hudba, vyborne bojove sekvence stridaji duchaplne zabery trochu priblizujici charaktery hlavnich postav. To vse pod taktovkou genialni rezie....................... tak tohle vsechno v tomhle filmu NEUVIDITE. Bohuzel. Ani jediny film se Seagalem nestal ani za zlamanou gresli a tenhle to jenom potvrzuje. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)
  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)

Reklama

Reklama