Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

MM11 

všechny recenze uživatele

Po úspěšném Lovci policajtů se Seagal vrhl do dalšího projektu velmi rázně, ale něco mu zřejmě nesedlo. Mám teď na mysli jídlo. Že ztlousnul bych ještě přešel, ale že si zjevně při každé akci (které je tam mimochodem jako šafránu) ani neškrtne, to už nerozdýchám. Příběh je bohužel trapný a o režii se není nutno rozepisovat, stačí jedno slovo - trapas. Znáte ten pocit, když film zoufale chce být cool a nemá na to? K přihlédnutím k Seagalovým pozdějším výtvorům přidám ještě hvězdu navíc, což ve výsledku dává dvě, ale velmi chabé. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Toto prvý z mnohých novodobých otrasných Seagalových filmov. Obezitu tu už nedokáže ututlať a aj keď jeho dablér sa snaží o život, tých pár kaskadérskych kúskov som Stevenovi neveril ani za mak. To že bol majster z formy dokazuje aj minimum súbojov. To, že nenastal žiaden fight s hlavnými záporakmi beriem ako výsmech divákom. Príbeh je otrasný seagalovský. Hneď na začiatku oklame detektor lží. Za čo vlastne dávam 3*. a) Pár krát som sa dobre schuti zasmial b) slušná bitka Ja Rula a Nie Peeples (áno Seagal tu moc nepredvedie a aj to čo predvedie vyzerá skôr ako náhodné plácanie rukami v ženskej bitke) c) áčkový look (nie ako jeho rumunské produkcie) d) celkom sympatické obsadenie (na pomery) PS: To,že niektoré scény sú odkúpené vystrihnuté scény z iných filmov krásne vystihuje Stevenovu kariéru, ktorá po tomto filme nastala. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Jak jsme se to učili na základní škole s přímou úměrou? - Čím víc, tím víc - vzpomínám si dobře, že? Takže: čím je Seagal starší, tím horší má filmy...Bohužel realita je někdy krutá, ale Steven už se asi přežil..možná by to chtělo, aby si přečetl scénář, než roli přijme...a nějaké to kilo dolů by také neškodilo. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval jednou po ocku, s vypnutym zvukem pri praci u jednoho znameho a myslel jsem ze zesilim. Znate ten pocit kdy se vam neco tak hnusi, ze se musite na to neustale divat, abyste se presvedcili ze to je pravda? Seagal se svymi prebytecnymi desitkami kil a tuny cernochu hrajici si na drsnaky a snazici se o zapletku - z toho se mi otevira kudla v kapse... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Doháním resty u chlapců tvrdé akční doby mýho dětství a u Stevena mi unikal vždy Half Past Dead. Zde se trochu Seagalovi musím smát, protože vyrovnávat se Stallonemu a JCVD se nemusí vždy vyplácet. Byl tu jeden Kriminál, jeden Příkaz k popravě a tím by to mělo asi končit. Dobře i Tango a Cash beru. Navíc přikořeňovat film drsnejma efektama a svěží disko muzárnou to už je težkej průseroextrémek!. Jinak už si můžeme pomalinku všímat kulatícího se hlavního hrdiny... Bohužel! 50% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Záběry parašutistů vyskakujících z letadla byly použity z filmu Navy SEALS (1990). (becki_tu)
  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)

Reklama

Reklama