Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imunolog Steven Seagal se snaží najít protilátku proti nebezpečnému viru, který do vzduchu úmyslně vypustila militantní skupina v čele s Patriotem. Musí to být co nejrychleji, neboť v důsledku biologické katastrofy umírají stovky lidí… (TV Prima)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Jo tohle je prostě jízda. Seagal na Koníčkovi s dcerkou jak dojemné a ty krásné kytičky co zastaví ten hnusný vir!!!! Rozhodně lepší film než Under Siege 2😊😀😁😂

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

damy a pani : tu je filmarsky hnoj v plnej krase a nadhere. prosim, len pricuchnut.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

co jsem viděl že Steven Seagal zachráňoval to teroristický attack kde pustíli virus do vzduchu aby zabranil lidém umíraní s nebezpečnou nákazu.

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

ked som mal 13 a ziadny vkus, uz vtedy som sa pozastavil nad tym aka toto bola kravina.. u mna rokmi prevereny odpad

hroch1999

hroch1999 (hodnocení, recenze)

seagalovky ma zvyknu celkom bavit, hoci, uprimne, vacsinou su to mizerne filmy. no tento zazrak je skutocne zly aj na seagala, dokonca az tak zly, ze ma to nebavilo.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Táto seagalovka si podľa mňa zaslúži aspoň 2 *... sú oveľa horšie filmy, ktoré dostanú v pohode 2-3 hviezdy. Trochu na zamyslenie...

Bizzaremifo

Bizzaremifo (hodnocení, recenze)

som sa tak trochu vrátil a pozerám ako slabo je tento film hodnotený... videl som ho minimálne 5x a stále ma veľmi bavil. Tri hviezdy by boli zaslúžené, ale toto hodnotenie??? nechápem

ripster

ripster (hodnocení, recenze)

Nenávidím filmy so Stevenom Seagalom ! stoja totiž za hovno. káždý jeden film kde hral boli maximálne sračky. mal by prestať hrať pretože jeho filmy sú úplne rovnaké a všetci vieme že aj tak im všetkym nakope e. Odpad ! ruky preč a ked to budú dávať v TV tak prepnúť na iní kanál.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Je zajínavé, že na imdb to má 3,7/10 a zde jen 19%. Kde je chyba? Existují stovky horších filmů, ale jak je vidět csfd je dost proti Seagalovi.

UN

UN (hodnocení, recenze)

pokial si dobre pamatam tie kvetiny rastli len v horach pri tych indianoch ? nie vsade naokolo

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

Dodnes som nepochopil to s tými kvetinkami. Prečo do paroma zhadzovali na vrtuľníkoch tie kvety, keď všade okolo ich bolo more ako púpavy? Chaotický film. Herecké postavy odfláknuté a na vrchole toho hnoja stojí výkon Seagala. Film radím medzi najhoršie jeho snímky. A vlastne tých dobrých veľa nebolo... či vôbec?

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Jóó Stývn Senegal... nejhorší je, když se na to dívá babi... Snaží se mě zasvětit do děje:D

UN

UN (hodnocení, recenze)

jako videl som ten film hodne davno ale 19 percent wtf to som myslel ze spada do tych lepsich

misk

misk (hodnocení, recenze)

Dřív se na Seagala dalo dívat, ale toto? Uvažoval jsem, že by tento film měl jednu * za jeho hlavní roli. Jenže úvahy mezi "odpadem" a " * " vyústily v soudnost a hodnotím ODPAD! Tady mám jasno - jento film už si nikdy nepustím ( a kdyby jej někde dávali, raději půjdu na kus řeči ke tchýni... :-) ).

Uživatel Stocki smazal svůj příspěvek.

draiodoir

draiodoir (hodnocení, recenze)

Nie som Seagalov fanda a toto je jediný film, v ktorom som ho videl hrať, takže nemám s čím porovnávať. Pred pozeraním Patriota ma nikto neupozornil, že by to vraj mal byť akčný fhriller, takže som tam žiadnu akciu ani napätie neočakával, a pretože príliš nefandím akčným filmom a mám rád aj také s pomaly plynúcim dejom a prírodnými scenériami, dalo sa to pozerať bez ujmy na zdraví... Celkom príjemný film.

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Kravina,pičovina,shit,film který stojí za hovno,stačí si jen vybrat

Reklama

Reklama