Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Imunolog Steven Seagal se snaží najít protilátku proti nebezpečnému viru, který do vzduchu úmyslně vypustila militantní skupina v čele s Patriotem. Musí to být co nejrychleji, neboť v důsledku biologické katastrofy umírají stovky lidí… (TV Prima)

Recenze (248)

fars

všechny recenze uživatele

No uf, docela jsem se lekl kdyz jsem ze zvedavosti jukl na 200 nejhorsich filmu a na prednich mistech byl Patriot, myslel jsem ze jde o Patriota s Melem Gibsonem... Z tohohle jsem videl jen 15 minut, pak jsem to vypnul, pripadlo mi to jako ztrata casu. Nicmene jsem to nevidel cele tak to nebudu hodnotit :-) ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Až také peklo to zase nebolo, len od toho preboha nečakajte Muža so znakom smrti. Skôr takú Montanu v plameňoch s veľmi, ale veľmi hlúpučkým rozuzlením, pri ktorom z neba snežia kvety a ľudia chystajú poobedňajšie čajové dejchánky. Seagal sa už v Aljaške snažil rozsievať posolstvá, no neviem či to bolo tou zimou, alebo drsnou akciou, tam nepôsobila až tak naivne. V Patriotovi ale akcia chýba, alebo je jej len veľmi málo. Steven sa tiež moc do chvatov nehrnie a síce občas niekoho vtipne odzbrojí, alebo pri poháriku zapichne, viac-menej sa sústredí na hľadanie vakcíny. Táto časť ma ale celkom zaujímala, možno aj preto, že oný neviditeľný nepriateľ sa staral o pomerne slušný bodycount. Inak nemám proti tomuto filmu vlastne nič, teda až na ten rozprávkový finiš a občas vykradnutý Goldsmithov motív z Ramba (áno všimol som si to pán Edwards!). Neškodná televízna oddychovka, ktorej dávam 2* preto, že som dal Aljaške 3*. ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

musim priznat ze Seagala rad nemam, ale kdo tomuto dava "odpad", ma moc uzke mantinely...a moc toho nevidel. Samotny Seagal natocil mnohem trapnejsi filmy, jak by pak mel clovek hodnotit ty...? Toto byl uplne normalni poloakcni film s docela dobrym padouchem (herec je to celkem znamy) a uveritelnou zapletkou (v US se posledni dobou deji i silenejsi veci, takze tento terorista neni zadne sci-fi). Dostavila se lehka nuda, ale jinak se na to koukat dalo. Krome poslednich 5ti minut, pozor spoilery: kdyz pominu "nahodu", ze rostlina, jejiz vytazek neutralizuje toxin, se zrovna zazracne vyskytuje na miste, kde teroriste latku rozsiri, a ze vetsina mrtvych je tu spis postrilena, nez zabita onou "5th level" nebezpecnou latkou jak rikaji, tak jako lekar jsem si rikal, ze pokud se nestane nic trapneho, necham tomu dve hvezdy, ale posypat infikovane lidi kytickami z vrtulniku a volat "uvarte si je", to je fakt moc :) nechapu proc tam normalne nenapochodovali dalsi doktori v oblecich a nedali kazdemu vakcinu. Konec je odpad, jinak je film prijatelny. Lepsi varianta: Outbreak s D. Hoffmanem ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nejen, že se Steven ve svém filmu opakuje. Už potřetí tady máme ekologické varování a tentokrát jde o virus. Hlavní problém je, že ten film je strašně neakční. Steven je ještě pořád relativně ve formě, břicho už mu sice narostlo, ale nepředvádí nic z toho co umí. Místo toho jezdí na koni a chrání svoji malinkou dcerku. Mimochodem pěknou Camille Belle. Bohužel se to stalo, a já musim jít poprvé po jedenácti Stevenovo filmech pod hodnocení 3 hvězdiček. Není to ještě tak strašný, takže 35% ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Některé filmy opravdu nechápu. Proč vzít do hlavní role Seagala, když tam prakticky žádný boj není. Proč propagovat film za akční, když je (či spíše se snaží být) o ekologické hrozbě. A vůbec netuším, proč někdo investuje peníze do scénáře, který nemá pořádný příběh, postavy, ani kvalitní dialogy. Některé filmy prostě opravdu nechápu... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme má Dr. Wesley McClaren (Steven Seagal) svoju asistentku. V skutočnosti je to Seagalova dcéra Ayako Fujitani. (Seag)
  • Film se natáčel v Ennisu v Momtaně. (rafix)
  • První film Stevena Seagala (Dr. Wesley McClaren) vydaný přímo na video, nicméně v některých zemích byl i přesto uveden v kinech. (DJMaroko)

Reklama

Reklama