Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Quaid a Russoová jsou v pohodě, ale tenhle film je prostě horor. Nesnáším děti a teď po tolika demonstracích debilních dětí už nechci mít parchanty vůbec, ani kdyby to byl šampion v kulturistice nebo talent na rozmnožování peněz. Hrůza!! Doporučuju film mladým párům, aby se nad sebou zamysleli a neplnili tuhle planetu dalším biologickým odpadem. ()

ki_ki_na 

všechny recenze uživatele

Ať si říká, kdo chce, co chce, já jsem se příjemně bavila a rozhodně nelituju večera prosezeného u tohoto filmu. Příjemní herci (Dennis Quaid je v té uniformě pěkně sexy) a pohodová atmosféra si dokázali udržet po celou dobu trvání mojí pozornost, nasmála jsem se taky poměrně dost a pokud jde o to prase u stolu, berte to s rezervou, amerikáni jsou amerikáni:-D ()

Reklama

Moly 

všechny recenze uživatele

Televizi jsem zapínala s tím, že tohle bude ryze nepříjemný zážitek. Nemám ráda Dennise Quaida, český dabing taky příliš nepotěšil, ale párkrát jsem se opravdu zasmála. Jedna celá hvězdička je za vtip se skautíkem s odznáčky za stahování zvěře z kůže a, cituji, "sexy debilem", druhá za tu omáčku okolo. Jinými slovy, viděla jsem horší filmy a na jedno shlédnutí, pokud od tohoto filmu nic neočekáváte, se můžete i pobavit. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Jde přesně o ten typ rodinného filmu, který ničím neurazí a zároveň ani nenadchne. Děj je hodně jednoduchý a nabídne několik usměvných scén. Děcka obou rodin se mi zdály v některých situacích poněkud nepřesvědčivé. Už jen fakt, kdy rodina má 18 dětí je nepředstavitelný, ikdyž ve filmu je s trochou nadsázky možné všechno. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Hollywoodský megamagnát si pozve na kobereček šéfy společností Paramount Pictures, Universal, 20th Century fox atd. a začne točit velkým losovacím bubnem. Zastaví buben a vytáhne z něj papírek. "Takže tentokrát je to Paramoun Pictures." Šéf společnosti se zatváří kysele a naštvaně odchází. Megamagnát na něj ještě zavolá: "Ale no tak, Michaeli, víš přece, že to děláme každý rok. Někdo ty rodinné sračky točit musí, tak něco vyblijte..." ____ Mimochodem, otřepaná emerická fráze: "Uvědomili jsme si, že rodina je to nejdůležitější..." nikdy nebyla křečovitější, jak v tomto filmu. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)
  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)

Reklama

Reklama